![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Ovako: Hocu da kupim neke 5.1 zvucnike po navedenoj ceni.
Prvo sto mi je zapalo za oko su ovi zvucnici: http://www.itsvet.com/proizvod/geniu...peakers/41/957 Ono sto mi je najvise bitno kod zvucnika koje kupujem su: Vek trajanja pod 1. Znaci da mi se ne desi da probije woofer posle 3 meseca ili rikne pojacalo. 2. Bilo bi ok da ima i daljinski ali mislim da vecina 5.1 sistema ih ima. 3. Izgled! GENIUS SW-HF5.1 5050 ima "drveno" kuciste sto mi se jako dopada! E sad ako neko ima neki predlog u okvoru ove cene neka kaze ![]() Poslednja ispravka: Bujosh (8.8.2012 u 15:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Jel moze neko da mi kaze barem nesto o ovim genius zvucnicima ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ti zvucnici su dosta dobri po zvuku, sigurno ih ne bi ljudi tolko hvalili na sva usta za dzabe da nije tako, al sam kvalitet izrade i kablova, sigurno nije na tom nivou. Ali licno mislim da ti je ovako nesto http://www.limundo.com/kupovina/Tehn...TEM-==/5754491 ekstra iako je polovno al sony je to bolje nego genius. A i ovo je ekstra al nije 5.1 Technics sb-300
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sale94 na korisnoj poruci: | ||
Bujosh (10.8.2012) |
![]() |
#4 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
@sale94
Vidiš li ti šta si preporučio čoveku? On pita za aktivne zvučnike, a ti si mu preporučio pasivne za koje mu treba odgovarajuće pojačalo... @Bujosh To su oni genius zvučnici koje dtična firma prodaje već dvesta godina i svako malo ih po malo licne i za malo im promeni oznaku, to rade godinama unazad. Ja sam ih prodavao, i imao priliku da čujem više verzija tih zvučnika. Nikad nešto specialno nisam bio zadovoljan njima. To su po meni zvučnici za one ljude koji žive po selima, pa kad komšija dođe na kafu da mož da viidi da imaš zvučnici sa "bufer" ![]() Ako hoćeš kvalitetno, gledaj Micro Lab i Altec Lansing. Ali ćeš u tom slučaju za te pare dobiti, 2.0 ili 2.1 . Ali ako ti je bitno da komšija vidi da imaš velik bufer onda je ovaj genius prava stvar za tebe. Poslednja ispravka: Freško (10.8.2012 u 23:16) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Freško na korisnoj poruci: | ||
Bujosh (10.8.2012) |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Moj "komsija" ima slicne (4000, slabiji model), ja sam se cudio kako se cuju, cak i prejako za jednu sobu 4x3. Resio sam da ih kupim, ali posto nije imao isti model dodao sam jos koji evric da bih kupio ove. Ne znam zasto kazes da nisu dobri, ti si jedan od retkih koji misle tako... Ali nema veze hvala u svakom slucaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Nije jedan od retkih koji misle tako. Svako ko se iole razume u ozvuchenje ce ti reci da je Genius smece i po pitanju kvaliteta reprodukcije zvuka, a i po pitanju kvaliteta elektronike unutra. To shto fensi izgleda spolja, kako bi se ovo prekrilo i nije neki plus. Tachnije, ovo ne vazhi samo za zvuchnike, praktichno 90% stvari koje Genius proizvodi ima slichan opis. Dodushe, u zadnje vreme su pocheli da se bave nekim ozbiljnijim stvarima, ali ovo nije jedna od tih.
Ali, ako ti je cilj samo da zvuchnici budu shto glasniji, onda su pun pogodak. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Doomche na korisnoj poruci: | ||
Bujosh (11.8.2012) |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 367 puta na 332 poruka
|
![]()
Dakako nije jedini. Cisto bacanje para taj Genius, jedino ako ti je jacina zvuka bitna. Meni su ubedljivo najsmesnije one serije sto imaju po 5000W
![]() Ako specifikacija na sajtu proizvodjaca ploce kaze da moze 5.1 i tvoja ploca ima 3 audio kontakta na back I/O panelu onda ce moci. Ne treba ti niko da ti kaze da moze, samo nagni glavu iza kucista i pogledaj jel imaju 3 komada ![]() Sto se kavaliteta zvuka tice, ako budes povezivao preko te integrisane zvucne onda slobodno mozes da uzmes i taj genius... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku el_corona na korisnoj poruci: | ||
Bujosh (11.8.2012) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konfiguracija do 400 eura | Thunderman | Šta da kupim? | 9 | 3.9.2013 13:10 |
Monitor 22 inča do 100 eura | mica1709 | ŠDK - Grafika | 47 | 8.7.2012 19:04 |
grafika do 60 eura | Duka kralj | Šta da kupim? | 10 | 15.11.2011 14:20 |
Preporuka za grafičku karticu do maksimalno 230 eura? | bojke1 | ŠDK - Grafika | 22 | 9.5.2011 22:38 |
2.1 sistem do 60 evra | kefalo | ŠDK - Zvuk na računaru | 17 | 1.3.2011 12:54 |