![]() |
![]() |
|
otpaTci Ovde se s vremena na vreme sklanjaju teme koje su zaključane/sklonjene/zastarele itd. Moguće je čitanje, ali ne i slanje komentara i odgovora. Važi za ceo forum. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 5.6.2010.
Zahvalnice: 131
Zahvaljeno 30 puta na 25 poruka
|
![]()
Nikada se do sada nisam susreo ni sa cim slicnim.
Naime, pre neki dan sam narucivao preko e-bay-a najnormalnije. Svaki put kada se ulogujem, to traje 24h, dok ne istekne, medjutim, sutradan, kada je trebalo da se ponovo ulogujem (a ne bi trebalo), za user je stajalo ovo: "�������Z�". Obrisao sam to i pokusao da se ulogujem, medjutim, Ebay bi mi rekao da imam problema sa cookiesima, tj, da ih ukljucim, jer mi ih browser ne prihvata. No, posto sam ustanovio da jesu ukljuceni, mislio sam da opet FF brlja, medjutim, kako sam skinuo Chrome, ustanovio sam istu stvar. Pokusao sam da obrisem sve cookies-e, na hardu, ali nije uspelo . . . Sa caletovog kompa mogu da se ulogujem, sto znaci da nije do accounta. Vrhunac se desio malocas, kada nisam uspeo da se ulogujem u YT preko Chroma, jer javlja istu, gorepomenutu poruku . . . Sta da radim, pomagajte, molim vas! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Au nezgodno pitanje pa ako ni CCleaner ne obrise sve cooki-e onda nije do njih nzm .
|
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Koji antivirus i firewall imaš instaliran na kompjuteru i da li imaš instaliran neki adbloker tipa Adfender? Drugo da li imaš neki privacy toolbar instaliran u pregledačima?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Imam samo Malwarebytes kojim povremeno skeniram i tako funkcionisem godinama . . .
Toolbar-ove ne instaliram . . . ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Skeniraj sa superantispyware http://www.superantispyware.com/ on sklanja kukije.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Nije uspelo s njim . . .
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa puštanjem HD filmova sa eksternog HDD-a | Pipboy | Foto i audio/video | 0 | 24.12.2010 21:09 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |