![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Zanima me kakve su generalno ATI TV kartice i ima li neko iskustva sa njima?
Konkretnije mislim na ovaj model: http://www.powercolor.com/eng/produc...wonder_650.asp Zanima me i da li rade sa Chris TV-om posto sam cuo da je ATIjev softwear ocajan. Poslednja ispravka: Aibo (17.11.2009 u 14:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Niko? Izgleda da su im graficke mnogo popularnije
![]() Btw izguglao sam otprilike to sto mi je trebalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rade sa ChrisTV-om, BeyondTV-om, ali ono gde se najbolje snalaze je Windows Media center u Windowsu 7. Uz male modifikacije samog media centra moguce je produziti vreme pauze(time-shifting) do 2 sata i naravno obavezno promeniti MPEG2 dekoder kako bi se poboljsao kvalitet slike. Drajver za Windows 7 ne postoji ali drajveri za Vistu na njemu rade bez ikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mario Pavićević na korisnoj poruci: | ||
Aibo (22.11.2009) |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 21.8.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Pitanje:
Ovaj Windows Media Centar u Windowsu 7, je li to poseban Os, kao kod XP-a, ili pstoji kod svake "sedmice"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kao Windows Media Player samo nabudženije.
A inače se nalazi kod Home Premium, Professional i Ultimate edicije Win 7 OS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 174 puta na 103 poruka
|
![]()
Kažu da je nova verzija ATI softvera sasvim dobra.
Ja sam kupio baš ovu karticu, pre svega zbog hardverskog MPEG2 i hardverskog procesiranja slike (a glavni razlog je to što je otišao daljinac na staroj, inače je ne bih menjao). Još je neotpakovana u kutiji, javiću iskustva kad sastavim novi komp. Recenzije na netu kažu da je ovo jedna od najboljih TV kartica. Videćemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Dajte na "pp" neki link gde se ima za kupiti ova kartica??
Ne nalazim je ni na PC berzi ni na IT svetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Novi član
Član od: 19.4.2010.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 5.10.2008.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 441 puta na 373 poruka
|
![]()
Iskreno, ja imam PowerColor 550 pcix 1x , ne znam šta ću sa njom, ako neko želi da me oslobodi neka se javi na PP. Nije neka velika razlika između nje i 650.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedini lanac koji je imao je više nema. Čudi me to jer su u par radnji u kojima sam bio imali po više komada na ploici a ta firma ima baš puno radnji širom srbije... Baš je brzo otišla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Nije da se hvalim ali da nije bilo mene ne bi se ni jedan kom pojavio u Srbiji.
Meni je trebalo 2 kom. i kontaktirao ja PowerColor da mi posalju dva kom. bez obzira na cenu i dostavu. Kada ono javlja mi se nas uvoznik da mi je cena kartica toliko i toliko pa da li cu cekati cim im stigne sledeci uvoz za desetak dana. Reko moze i tako se pojavise na nasem trzistu preko lika koji radi samo graficke i nije znao da to postoji u njigovoj ponudi ![]() Nazalost pre oko 2 meseca zovem istog lika za jos cetiri kartice kada ono prestalo da se proizvodi i naj verovatnije se ceka zamena u vidu slicne ovim od Diamond-a http://www.diamondmm.com//productmat...mily2=VFZXNzUw (Njih necemo imati i da hocemo) Inace u Srbiji je oko 200-300 Kom. prodato/uvezeno tokom prosle godine od strane iste firme u jednoj ili dve ture i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Noner, je l' možeš da preneseš neka iskustva? Znam da je hardver odličan, ali kako stvar stoji sa softverom? Šta je najbolje za Wonder 650?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Kartica je extra, koristim je preko windows media centra, uhvatila je sve kanale, slika dobra, kanali klasifikovani, super mogucnosti.......daljinski fenomenalan........
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Novi član
Član od: 14.5.2008.
Zahvalnice: 1
|
![]()
A da malo obnovim temu Trenutno su mi u Racunaru tri kartice 1x 550 i 2x 650 ChrisTV je besprekoran, Time Shifting, Recording, ...
Inace radi pojedinih ljudi sam u isti racunar stavljao i druge kartice posto ja samo preferiram ATi TV kartice no medjutim vrlo brzo su se njihovi argumenti rasplinuli kada je radjen ScreenShot na istim kanalim i razlicitim karticama. 12Bit Video je 12Bit video. Ne bih da mnogo pricam ali slika na mom 26" Monitoru je bar 40% ostrija i bolja nego na TV-u 32" koji stoji pored i prikazije isti kanal. Napomena: Koriscen je obican Analogni signal sa kablovske. Sto se kupovine tice, samo polovnjaci nema je vise u proizvodnji. Ceka se nova koja ima DVB-Tv2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 18.10.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 7 puta na 4 poruka
|
![]()
Trazim negde bilo da kupim neku ati tv karticu, jel zna neko gde ima? ili ako oce neko da se oslobodi neke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Najpre polovno.
Oglasi,Limundo,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 18.6.2009.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 33 puta na 31 poruka
|
![]()
Prije neki dan nabavih ovu karticu ali imam problema. Slika trenutno i nije nesto posebno. To i mogu nekako da podnesem, ali da daljinski ne radi, nikako. OK je prebacivanje kanala, setanje kroz meni itd... Moram da ustanem, dvoklikom pokrenem program i tek onnda daljinski dobije neku funkciju (nema jos sve , ali idemo korak po korak). Interesuje me da li mogu preko daljinskog da pokrenem tv i da ga ugasim, a da se ne ugasi racunar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Mora da može ali,nzm kako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Hybrid Crossfire | Renche | Grafika | 7 | 20.12.2011 8:00 |
Hybrid SLI | bole083 | Grafika | 0 | 20.2.2009 14:08 |
NVidia hybrid SLi | Beagle | Vesti | 0 | 18.1.2008 12:28 |
Gigabyte DVB-T Hybrid TV Card GT-PTV-TAF-RH na Ubuntu 6.06? | Milos_SD | Slobodni softver | 0 | 24.1.2007 5:39 |