![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.9.2011.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Imam W1934S i pre neki dan pocela da mi treperi slika samo od sebe, nekad treperi, nekad ne, znaci bas ono treperi...
Sta moze biti problem? Menjao sam i VGA kabal isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 14.6.2011.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 440 puta na 399 poruka
|
![]()
Da nemas tv karticu u kompu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Nemam, internet je bezicni, proverio sam drajvere, graficka se ne pregreva, monitor je hladan, nekada treperi, pa samo od sebe prestane, nekada treperi vrlo sitno, nekada i pri paljenju racunara, napajanje na racunaru novo, monitor star jedno 4 godine, ne znam do cega moze biti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 21.6.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 9 puta na 9 poruka
|
![]()
Meni miriše na napon,verovatno imaš problema sa kućnom instalacijom,monitor po tom pitanju ume da bude osetljiv.Verovatno ti se to desi kada se u kući uključi još jedan potrošač,tipa bojler,klima..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Napajanje monitora. Elektroliti(kondenaztori) u njemu se vremenom suse, sto je narocito izrazeno kod modernih uredjaja gde su tranzistori i hladnjaci tranzistora smesteni jako blizu kondenzatora pa dolazi do njihovog ubrzanog susenja.
Ukoliko se snalazis sa lemilicom, to je popravka koja ce te kostati par stotina dinara u zavisnosti od broja kondenztora koje treba zameniti. Ako ne, moja preporuka poseti servis pre nego sto se problemi inteziviraju, jer ukoliko budes cekao da nesto crkne kao posledica losih kondenzatora, popravka vrlo lako moze biti neisplativa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 26.2.2012.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam juce kod komsije uspeo da namestim treperenje lg monitora, u njegovom slucaju bili su u pitanju drajveri. skinuo program slim driver skenirao i poskidao drajvere koji su falili, i za sad je sve ok nije imao problema..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 18.1.2013.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 30 puta na 30 poruka
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, ja imam problem kad igram igrice na mom acer x193w 19inca, pritom sam uzo grafu iz profila, desava mi se da mi treperi slika, tj. kao da ima neke linije, koje se gube kad sam na netu ili tako nesto, samo kad igram igrice... do drajvera nije jer sam reinstalirao nekoliko puta, probao sam da menjam adapter DVI to VGA sa jednog izlaza na drugi i opet isto... Ako ima neko resenje, bio bih mu zahvalan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
|
![]() Citat:
Takodje ako se to ne popravi, kada ga vratim gore, otvoricu i pogledati kondenzatore, lemljenje nije problem ![]() Hvala na preporuci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
A što je loša slika? IKOM + LCD TV | phenom_81 | Foto i audio/video | 5 | 19.7.2013 23:49 |
Skripta za upload slika ne funkcioniše | vladakg | Serverske aplikacije i baze podataka | 4 | 1.4.2011 23:23 |
Jos malo pa fenomenalna slika - pretamna slika na Samsung SyncMaster T220... | dzena | Grafika | 1 | 31.8.2008 20:19 |
spašavanje slika sa memorijske kartice | Aleksandar Tolic | Aplikativni softver | 6 | 9.4.2008 21:54 |