![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Pitanje je gde nabaviti nesto krsteno, imao sam G25, sada bih opet uzeo nesto tako ili cak G27, kod nas ih skoro i nema..
Koji je dobar sajt gde se moze nabaviti nesto polovno od preko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 22.8.2013.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 26 puta na 11 poruka
|
![]()
Iako se "igram" dugo vremena "volan" nikada nisam koristio. Ovo kazem jer sam nakon tvoje poruke proguglao malo da vidim te modele o kojima govorish i cene. Brate shta da ti kazem - najezio sam se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Prodao sam ga, ali sam se pokajao, a i tada su mi trebale pare. Sada imam novca i mogu da kupim opet sebi nesto. Imao sam neki genius jeftini i nije mi se svidela bas njegova preciznost, onda sam uzeo G25 za 100evra i bukvalno sam proveo svaki dan sa njim i pazio sam ga stvarno. Bio je u mint stanju kad sam ga kupio, pa je takav bio i onda kad sam ga prodao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 22.8.2013.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 26 puta na 11 poruka
|
![]()
Ja od dodatnih "igrachkih" komponenti imam Logijev Rumblepad 2. Ostala nostalgija sa PS keca pa ponekad odigram neshto shto se moze sa tim kontrolerom - Nail`d ili Pure recimo... Nisam striktno opredeljen po pitanju "igrachkih" platformi... Srecno sa pazarom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Probao sam ih par ali nista nije kao g27. Ludilo mozga. Ako hoces volan to je to. Ja druge ne bihg ni gledao. A ima i dosta rezervnih delova za njega ako sta prsne. Takodje se moze i dosta toga modovati itd. E da su srecnija vremena davno bih ga uzeo. Video sam ih par puta u evropskim zemljama za 150evra polovne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
A kod nas ih prodaju iznjakane i koriscene ohoho za veci novac nego sto tamo kostaju novi, mrzim ovu drzavu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 37 puta na 32 poruka
|
![]()
Hocu da uzmem volan za ETS2, ali nemam novca za G27. Hocu da uzmem neki jeftiniji, obican. Da li mi preporucujete MOMO Racing Force ili Driving Force GT? Ili mozda neki treci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Za ETS ti je vjerovatno bolji DFGT jer se moze okrenuti 2.5 puta (900 stepeni). Ja imam Momo volan i vrlo sam zadovoljan sa njim, ali je on vise orijentisan ka formuli.
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku na korisnoj poruci: | ||
rubiroza (12.9.2014) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
logitech, racing, volan, wheel |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Volani | bzuva | ŠDK - Ostale komponente | 6 | 7.12.2008 14:25 |
Volani (Vibracija i Force Feedback) | Master Of The Air | Ostale komponente | 2 | 27.7.2007 23:32 |