![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Malopre se probudih i da pogledam nešto, računar ne radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zvuk na računaru
Član od: 30.10.2009.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 146 puta na 134 poruka
|
![]()
Proveri napajanje pa posle matičnu..
Ili ga izštekaj iz struje na 10 min pa probaj.. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bobiv na korisnoj poruci: | ||
Jamiroquai (15.7.2015) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Prebacim napajanje u drugi komp i na brzinu povežem jer sam žurio na posao i crkne druga matična, sreća pa je stari komp.
Ubacim staro chieftecovo napajanje u ovaj, nikakav signal, ni da zavrti kuler, nit šta...matična otišla izgleda. Da li uzeti neku drugu s obzirom da nije potrajala ni 3 meseca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Zvuk na računaru
|
![]()
Čudno je to napajanje da uzrokuje crkavanje ploče..
Koje je napajanje u pitanju? Koja je to ploča koja je crkla? Jel je u garanciji ili je polovna kupljena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Evo detaljno
![]() Inače, radi se o konfiguraciji iz profila osim grafičke kartice koja mi još nije stigla, tako da je računar radio sa integrisanom. Nema ni puna 2 meseca rada, čini mi se. Ne znam nisam pametan što se ovoga tiče, sada me jedino interesuje koliko ću čekati što se tiče reklamacije pošto sam uzeo u firmi na E, i da li se to šalje u Beograd ili Čačak? Pošto mi računar treba zbog posla, da li je moguće da se nekako ubrza ova procedura i da ja uzmem neku drugu matičnu i da doplatim, ili u čemu god da je problem ![]() I još jedno pitanje, pošto ne znam u čemu je problem, da li ceo računar šaljem njima? Sve komponente su od njih naručene, ja sam samo sklopio. Poslednja ispravka: Jamiroquai (14.7.2015 u 22:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Zvuk na računaru
|
![]()
Vidi kako ti je najlakše da reklamiraš..
Pošto si kupio komponente onda reklamiraj šta je crklo.. Trebalo bi pre svega da vidiš šta je riknulo sem matične cpu i memorija.. Znači proveri ostale komponente i dogovori se oko garancije sa trgovcem tamo gde si kupio sve to.. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bobiv na korisnoj poruci: | ||
Jamiroquai (15.7.2015) |
![]() |
#7 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Kad smo već kod toga, koju matičnu da uzmem za ovaj stari komp? Tu je neki AMD 4000+ ![]() ![]() Poslednja ispravka: Jamiroquai (15.7.2015 u 11:30) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Zvuk na računaru
|
![]()
Mozes da kupiš neku ploču zajedno sa cpu i da sklopiš taj stari komp..
Neki dual core pogledaj na kp. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Računar se pri bootu sam ugasi (nastavak dolje) | arminmuminovic | Kvarovi | 3 | 4.12.2014 12:38 |
Računar pri paljenu "zastane" pa onda nastavi sa paljenjem | Vavavoom | Kvarovi | 12 | 24.7.2013 21:29 |
Sklopimo računar, ne sa srcem, već sa delovima foruma | doctor | Brbljaonica | 212 | 17.10.2010 23:20 |
Sklopimo računar sa srcem Foruma - akcija članova kao poklon za decu bez roditelja | Simke | Forum o forumu | 1244 | 28.8.2009 14:36 |
Računar se sam pali | aladino | Kvarovi | 14 | 10.11.2008 17:51 |