![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.940
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Čudi me da niko nije napravio temu o ovoj ala Dark Souls metroidvaniji, koju je Acanen najavio.
Dizajn karakondžula i nivoa je veoma interesantan, muzička podloga i zvuk takođe. Rekao bih da je za nijansu teža od Salt & Sanctuary i Blasphemous (nisam igrao Hollow knight, ne sviđa mi se dizajn) s obzirom da nemate healing napitke, vec se pravovremenim parry-em puni energija koju možete da iskoristite da se zalečite. Interesantan koncept. Oružja se razlikuju po brzini i snazi udarca, ima za svaki stil ponešto, a oklopi nemaju funkciju već su samo različitih boja/dizajna. Trenutno je igram i veoma je zarazna, mada sam ja veliki ljubitelj ovakvog tipa igara. Spoiler za malo slika:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Ja sam, na zalost, tek pre par dana uzeo da igram igru.Za sada je odlicna.Upravo sam presao saptajuce keve i stigao do Shidre i dizajn svega je predobar.Jos uvek koristim maul axe i nisam bas u potpunosti provalio levelovanje u smislu da uglavnom dajem poene za health i force a nista za oruzija.Ne znam koliko cu imati problema u tom smislu kasnije. Svakako biser koji sam mogao i da propustim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Oruzja se leveluju i jacaju ulaganjem u Strength ili Dexterity. Odnosno, za odredjeno oruzje ti treba dovoljno visok STR ili DEX. Neka traze i Faith da bude na nekom nivou. Meni vise odgovaraju STR based oruzja, jesu sporija ali jace udaraju. DEX su brza oruzja ali ne prave toliku stetu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Skapirao sam to, nego nisam u startu shvatio kako funkcionise jer sam imao sekiru i nozeve koji su imali sve nule i ulagao sam sve u health i u force, tj. staminu, kao i u DS-u a onda video oruzije za koje treba preko 10 str a ja imao samo 2 str... i tako... mislim jasno postaje sve, prilicno brzo.Mislim da ce meni vise odgovarati apgrejdovana brza oruzija jer mi je i kod Amalgama i kod Whispering Mothers vise znacio udarac vise u pauzama izbegavanja i blokiranja.Atmosfera je svakako odlicna ali bih voleo da nam junosa ima koju animaciju vise...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 304
Zahvaljeno 1.497 puta na 1.034 poruka
|
![]()
Igra trenutno ima 90% popust na WinGameStore, verovatno price error.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ova Shapely Fidus mi je volela mater, nisam ocekivao onu trecu fazu. ***** ti kraljicu.
Inace oruzje koje mi najvise odgovara je ovaj mac sa prvog screenshota sto sam postavio kod otvaranja teme. Vec satima samo s njim idem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Kod ortaka sam u subotu presao krabu i lesinara, a onda sam morao da ih prelazim i kod sebe.Inace sam u Carven Palace trenutno i na stranu sto sam se bas namucio sa obicnim Servantom (cini mi se da se tako zove, baja sa dva maca, cuva beacon u Servants path-u i ima jedan kada se platformom u Carven Palace podignem gore pa desno) i ovde me dosta muci pre svega logicki deo igre, tj. totalno sam izgubljen sto se tice progresije u odnosu na prethodne lokacije.
Poslednja ispravka: DeCoy (14.9.2021 u 20:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|