![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Slucajno sm izbrisao neke fotografije i dokumenta danas,pa me intereskuje neki program kreko koga mogun ponovo da ih vrati.Nazalost iskljucen mi je System Restore.
Molim vas pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]()
Program se zove Lost&Found, imas ga na Hiren's boot CD-u, prilicno je jednostavan za upotrebu. Mozes cak i nakon formata da povratis podatke, pod uslovom da nisi nesto ponovo snimio preko njih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Mozes recimo preko programa tune up utilities 2007, pod file recovery and destruction imas tune up undelete. Mozes da smanjis broj dobijenih rezultata pomocu upisivanja dela imena ili ekstenzije fajla, ali i nemoras. Meni je do sad dobro obavljao funkciju u takvim slucajevima.
Poslednja ispravka: ZoranM (2.9.2007 u 18:47) Razlog: dodavanje linka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Probao sam preko Sistem mehanika i tune up utilities 2007,ali nece,a za Lost&Found nemam serijski broj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Probaj besplatni restoration ili filescavanger koji nije besplatan, oba su jako dobra. Vazno je samo da nista ne upisujes na tu particiju jer se time informacije trajno gube, sto znaci da ako su fajlovi bili na sistemskoj particiji postoji velika verovatnoca da su izgubljeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Probaj GetDataBack , trebao bi da ti završi posao .... Nije besplatan ali ako su podatci veoma bitno ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Bios ne detektuje HDD, a HDD se jako grije. | Jann | Nosači podataka | 9 | 10.4.2006 18:43 |
Jako mala, ali veoma bitna stvar | meyo | O SK-u uopšte | 2 | 25.3.2006 5:00 |