![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Naime primijetio sam u poslednjih godinu dana da kad god uradim defragmentaciju diska da odmah nakon toga počnem dobijati poruke tipa korumpirani fajl i onda se pokrene chdsk i popravlja fajlove i onda je ok neko vrijeme i onda se opet počnu pojavljivati korumpirani fajlovi. Zadnji put sam formatirao disk u trećem mjesecu 2007. i sve je radilo OK do juče kad sam uradio prvu defragmentaciju i onda se pojavljuje problem sa korumpiranim fajlovima.
Da li neko ima sličnih problema? Da li je problem do Win-ovog defragmentera ili pak do diska? Disk je MAXTOR 80GB ATA star oko 1.5 godinu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex Parrot
|
![]()
Proveri taj HDD da nema bad sektore (potrazi na maxtorovom sajtu njihov utility) i kakav mu je SMART status. Ako su poceli da se pojavljuju bad sektori, bekapuj hard i stekaj lovu za kupovinu novog...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 29.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Provjereni bad sektori sa HDD regeneratorom i sve OK. SMART je OK
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Cena Google AdSense reklama (najvece i najnize) | freeminder | Internet usluge | 19 | 28.2.2007 23:06 |
Smeshan problem sa Winamp-om | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2007 14:01 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |
Fiziološki problem sa nekim FPS endžinima? | Corwin | O igrama uopšte | 19 | 1.10.2006 9:00 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |