![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Ljudi, treba mi pomoc! Imam neka 2 fajla AUDIO_TS i VIDEO_TS, i ne znam kako da ih narezem zajedno? Koristim Ashampoo burning studio 6 FREE, i kad mu idem na opciju Burn Movies, pa kliknem ono Browse, mogu da selektujem samo jedno, ne mogu oba! Molim vas, hitno mo je, prekosutra treba da putujem, i moram da ponesem taj DVD!!!
Unapred Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
|
![]()
Prvo, imas dva foldera sa tim oznakama.
Dva: kada pogledas unutar foldera AUDIO_TS videces da je on prazan. To je standardno na svim DVD filmovima. Zato i programi za narezivanje obicno daju samo jedan izbor foldera, pomenutog VIDEO_TS. Drugi folder automatski naprave pri narezivanju. Ja licno koristim ONES za narezivanje i kod njega u opcijama narezivanja DVD filmova stoji doslovno: burn video_ts. Trebalo bi da tako ide i na pomenutom programu (iskreno, nisam ga koristio, ali iz iskustva sa drugima....), dakle izaberi video_ts i kazi mu burn. Na disku bi trebalo da ima po zavrsetku posla oba foldera. I narezi na najmanjoj brzini koja postoji, i to je jedno od pravila da kasnije nebi bilo problema pri reprodukciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Mozes otvoriti bilo koji program i staviti i AUDIO_TS i VIDEO_TS u root i nebi trebalo da bude nikakvih problema.Moze nero ili cdburnerxp ili bilo koji drugi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.003 puta na 2.916 poruka
|
![]()
Fajlovi moraju da se sortiraju u određenom poretku na disku da bi lepo radili na svim DVD plejerima, nemojte prosto ubacivati VIDEO_TS folder u praznu data kompilaciju. Koristite Nero (New Video DVD) ili UltraISO (File > New DVD-Video Image).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 17.2.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 16 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
Ako nije neka velika razlika između ABS 8 i 6 trebalo bi da je rezanje DVD-a isto a na maski ti i piše šta treba da uradiš: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
|
![]()
@voodoo:
Program koji je naveden je Ashampoo 6 i opcija za narezivanje je Burn Movies ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Hvala svima, uspeo sam! Narezao sam samo VIDEO_TS, i sve radi normalno!
POZ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 15.9.2007.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jel moze neko da mi predlozi neki program za rezanje koji moze da se besplatno downloaduje? Nesto me zeza Nero...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Napravi image u recimo alkoholu i tako ga narezi. Ukoliko je dvd-dl moraces malo da ga kompresujes pa onda da ga narezes lol. U poverewnju nije Nero odgovarajuci alat za te stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Treba mi da narezem nekoliko filmova na jedan obican DVD, da bi mogao da ih gledam na DVD Player-u. Tako da mi image ne pomaze. Probao sam da narezem jedan film na CD preko WMP-a i uspelo mi je ali bez titl fajla.
Ovo mi pise kad probam da rezem preko Nero-a: Could not perform start of Disc-at-once. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Nece preko Nero-a, to sam vec napisao. Imao sam 6, pa sam instalirao original Essentials i i dalje nece nista da reze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |
Kako da ukljucim mreznu kartu i lan??? | wu-gambino | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 11.9.2007 23:19 |
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? | gosn.prirodni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 31.7.2007 10:41 |
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): | alx.iznogood | Internet usluge | 3 | 20.5.2007 4:13 |