![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Od skora je na forumu pocela neka gamedev mania, a u mom kompu se vec neko vreme nesto krcka
![]() ![]() Video Verzija za Windows Verzija za Linux (testirao sam na ubuntu-u) Komande: Drzanjem kruzica i pomeranjem misa se krecete kroz prostor. Pritiskom na dugme Add Body kreirate tackicu na sredini ekrana koja predstavlja telo, i u levom gornjem cosku ce se pojaviti novi frame sa podatcima o telu. Desnim klikom po ekranu menjate poziciju tela. Kada pravite poligon, redjate tacke suprotno od smera kazaljke na satu levim klikom, i poligon mora biti konveksan (program ce vam i zabraniti da napravite nekonveksan poligon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stevvan na korisnoj poruci: | ||
EclipsE (23.10.2008) |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 30.6.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 103 puta na 52 poruka
|
![]()
Bas je mocno xD
Dosta lici na Phun (za sada) ![]() Sad ima ceo dan da pravim neke gluposti xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
@Eclipse: Cini mi se da si napravio previse mali, ili previse tanak poligon. To je zabranjeno
![]() @DonCorleone91: Pogledaj jos jednom sta sam napisao pod "Komande" u prehodnom postu. Mozes da pogledas i video. Zaboravio sam da kazem: Na 'X' unistavate shape, a na 'Delete' celo telo. Linux korisnici treba da instaliraju libfreetype i libpng (u ubuntu-u se to lako odradi preko synpatic-a) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Vidi stvarno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
nVidia Physics activated | ivanza | Grafika | 83 | 25.7.2009 23:53 |
Koji grafički editor za C&C Generals Zero Hour? | Guterill | Pravljenje igara | 1 | 29.3.2008 17:13 |
Subtitle Editor | Snoopy | Slobodni softver | 4 | 17.10.2007 15:03 |
Portable HTML grafički editor | JovanK | Aplikativni softver | 1 | 26.9.2007 4:30 |
ID3 tag editor... | Covenant | Slobodni softver | 2 | 30.12.2005 12:48 |