![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Upravo citam clanak iz Sveta Kompjutera i moram priznati da sam prijatno iznenadjen.7900gtx tuce ATI-ja u Quake-u i FEAR-u.Dok je ATI bolji u FarCry-u ,sto je ocekivano.Ali ATI je jos bolji u 3D Marku.
nVIdia je napravila dobar potez.Kartica ce kostati manje nego ATIjevo mezimce.Mada mislim da je ovo vec preterano ,vec od one 7800 serije.Kome jos trebaju 120 frejmova u igrici. Zeleo bih da cujem vase utiske i komentare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Nisam jos procitao taj clanak u SK,ali sudeci po tvom postu,nVidia se ponovo vratila u igru.Mada tesko da se brzina ATI-jevih kartica u odnosu na nVidijine moze meriti sa Far Cry-em,on je uvek bio podesen da radi bolje na njihovim karticama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 13.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
pa nije bas u svakoj igri ~120FPS,
ATI je ostao najbolji, nVIdia ima bolji dnos cene/performanse, sve u svemu za nas ovde nema nikakve vajde jer niko nece uzimati pomenute kartice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
mozda neko ipak uzme onu jeftiniju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Po meni apsolutni pobednik je nVidia!
Ima malo slabije karte od Ati-ja (mislim na x1900xtx i 7900GTX), ali se smatra da ce biti mnogo jeftinije!Tako da gledajuci da ce biti 100 E jeftinije od x1900XTX, a mala je razlika nVidia je pobednik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
a ti ces verovatno kupiti taj 7900GTX, pa ti je to bitno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
Ati je jos uvek na celu po mom misljenju,ima mazohista(bogatsa) koji ce da kupe najbolju karticu bez obzira koliko kosta,a tada nece izabrati nVidiu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|