![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem sa mikrofonom.Naime sve je dobro povezano,mikrofon radi,ali ne emituje zvuk direktno preko zvucnika,odnosno sluzi samo za snimanje zvuka,ali ne i za direktno emitovanje.U cemu moze da bude problem i kako da ga otklonim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 22.4.2009.
|
![]()
Imam isti problem i koliko vidim ovaj problem je bas cest a nigde na forumima nisam nasao na resenje.Kupio sam mikrofon u tehnomarketu ukljucio ga ali nista.I odmah da kazem da sa namestio sva podesavanja,mic nije na mute, i u playback i u recording-u je cekiran mic, ukljucen je mic boost i nista.U speech properties imam samo jedan podmeni(text to speech) a na drugim komp sam video da i ovde ima jedan deo koji se odnosi na podesavanja kompjutera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 4.5.2009.
|
![]()
e drugari i ja imam problem znaci ne radi mi mikrofon ni na jednom od 4 slushalice sa mikrofonom koje imam a kod drugara mi rade savrsheno znaci nije kvar na slushkama
a sto se tice racunara svi volume i druga podeshavanja su cekirana i nisu na mute u cemu moze biti problem? hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 1.6.2009.
|
![]() ![]() U sound forge kad hocu da snimam cuju se samo neki jezivi zvuci a kada koristim windowsow sound rekorder na pocetku snimanja cujem jedno ogromno tuuuuuup pa onda tek snimak, ali bar je kako treba snimljen. Drug mi je pre par dana radio nowi win xp sp3, isto kao i ranije a driveri su oni koje sam dobila kad sam kupila komp. Znam sigurno da problem nije u mikrofonu jer na drugom kompu radi savrseno pri koriscenju pomenutih programa....ako neko razume sta sam htela da kazem molim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 30.6.2009.
|
![]()
Ljudi molim vas pomazite,poludjecu.. Kupio sam juce bukvalno slusalice sa mikrofonom. Ali,ne radi mikrofon? Ne znam sta je vise.. Nije mutiran,lijepo je prokopcan... Molim vas pomazite. Inace zvucna kartica je SoundMAX
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa mikrofonom | trivkovic.d | Zvuk na računaru | 5 | 3.5.2011 18:31 |
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) | obZen | Operativni sistemi | 5 | 13.11.2008 14:50 |
Problem sa mikrofonom na Logitech slusalicama | ukimafija | Kvarovi | 1 | 21.3.2008 11:13 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |