![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.6.2010.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Imam zakupljen hosting kod Americke kompanije Just hosting, medjutim u detaljima naloga nisam dobio Ip adrese tog servera, a to mi traze za registraciju RS domena. Ja sam im poslao NS slogove, ali kazu da to nije dovoljno, vec treba i ta Ip adresa servera. Da napomenem da lose stojim sa engleskim i ne mogu da se sporazumem sa tehnickom sluzbom Just hostinga. Ako neko zna kao da saznam Ip adresu tog hosting servera ili ako hoce da kontaktira sluzbu jost hostinga bio bi mu zahvalan. Na sajtu Just hostinga ima live tehnicka sluba koja ce vam odgovoriti u roku dve sekunde i jos ce vas pitati jer vas jos nesto zanima, samo treba znati Engleski, eto da ih pohvalim i toplo preporucim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
http://translate.google.com/
Snalazljivost - mozda ne prevodi 100% kako treba, ali razumece te, kao i ti njih. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku EclipsE na korisnoj poruci: | ||
Miki2 (17.6.2010) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Koristim ja to i pitao sam ih uz pomoc tog prevoda, ali oni mi nisu odgovorili za Ip adresu hostinga, vec Ip adresu domena koji imam registrovan kod njih...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Da li ima neki program uz pomoc kojeg mogu to da saznam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 30.6.2006.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]()
Trebalo bi da je ovo (dole pri dnu) :http://whois.domaintools.com/justhosting.com
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dare023 na korisnoj poruci: | ||
Miki2 (16.6.2010) |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da obrišem nickove i adrese u autocompleteu | bomba | Internet tehnologije | 3 | 4.7.2009 14:28 |
Koji je sud nadležan za sporove, kako se postaje vlasnik sajta... | rebelmouse | Web razvoj | 3 | 11.3.2009 17:55 |
Kako saznati koje grafičke konfiguracija podržava | mali41 | Grafika | 22 | 12.1.2009 0:36 |
Kako proveriti gde je neki sajt hostovan? | freeminder | Internet usluge | 4 | 5.10.2008 4:31 |
Kako saznati broj threada? | Suad Novic | Forum o forumu | 16 | 15.4.2008 20:23 |