![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Interesuje me da li postoji program nalik Outlook Express programu , a da je besplatan i makad da malo valja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
imas i onaj incredu email nije los
http://www.incredimail.com/english/splash.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Dakle, jedini realni izbor u ovom trenutku je Mozilla Thunderbird. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 174 puta na 103 poruka
|
![]()
Ja bih više od svega voleo da neko napravi "Outlook Express Classic", u fazonu "Media Player Classic". OE je po svojoj organizaciji prilično dobra mera onoga što je većini ljudi potrebno, ali mu nedostaju neke važne opcije, bolja sigurnost i, iznad svega, pouzdanija baza mailova (DBX format je apsolutna katastrofa koliko je nepouzdan i podložan oštećenjima).
Foxmail je bio solidan mail program, ali se dosta priča da je obogaćen kojekakvim spywareom. Od besplatnih e-mail programa Sylpheed je solidan, a ni prastari Pegasus nije za bacanje (mada ga ja nikad nisam voleo). Od komercijalnih programa Becky je vrlo moćan, mada zbog mnoštva pluginova (od kojih su neki samo na japanskom) postane prekomplikovan. Veoma hvale Pocomail, ja sam ga isprobavao u prošlosti i tada je bio vrlo nestabilan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Wiz, šta fali Thunderbirdu? Ja ga koristim na poslu (imam hiljade mailova na 2 kompa) i nikada nije bilo nikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 28.1.2009.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja koristim HideOE da minimizujem OExpress u system tray (dole desno kod sata) u "sprezi sa" IMAPom na gmailu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Core 2 OC | Dusan_BG | Overklok | 3329 | 24.10.2017 11:44 |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
Instalacija Retail Snow Leoparda na Asus P5Q-E i slične ploče | Mickie | Operativni sistemi | 60 | 12.8.2010 10:15 |
Problem prilikom povezivanja TV-a na komp... | Razial | Video/TV softver | 3 | 14.4.2009 22:24 |