![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 16.8.2010.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Naime, imam ovaj produzni kabl : http://www.itsvet.com/proizvod/apc-e...gearrest/106/9, on ima 5 slobodnih mesta i meni su sva ta mesta popunjena. Imam ubacena 2 kucista, 2 monitora i adsl modem.
Mene zanima posto imam i eksterni hard disk koji zahteva sopstveno napajanje, a ja imam samo 5 mesta u produznoj da li ja smem npr. da izbacim iz apc-a 1 monitor i na njegovo mesto utaknem onaj najobicniji od 300 din beli produzni kabal od 3 mesta i naknadno u njega da stavim monitor i eksterni hard disk ??? Da li je to najbolja i najsigurnija alternativa posto nemam produzni kabl od 6 mesta ?? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Možeš.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku veseliburek na korisnoj poruci: | ||
WatchMeDance (8.9.2010) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
U principu se ne preporučuje,(proizvođači to ne preporučuju), ali kod mene tako radi na 2 mesta vec nekoliko godina i za sada nema nikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nutsbre@ker na korisnoj poruci: | ||
WatchMeDance (8.9.2010) |
![]() |
#4 |
WALL-E
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 1.255 puta na 909 poruka
|
![]()
Kad smo vec kod ove tematike..
Imam MGE (EATON) Surge Protection koji je deklarisan da moze propustiti 2500W kroz svojih 6 uticnica. Koliko je verovati ovakvoj deklaraciji (i garanciji na povracaj robe u vrednosti do 20k evra...) posto bih hteo da nakacim jos par vitalnijih stvari? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ja posedujem ovu spravicu.Ona je ukljucena u "glavnu" uticnicu i na njoj su mi LCD TV,DVD i IPTV,a u cetvrtu uticnicu je prikaceno drugo produzno kablo sa dodatnih 6 uticnica.U te uticnice su "ubodeni" sledeci uredjaji:
monitor,2 kompa,modem,wireless ruter i pojacalo. ![]() Sve radi besprekorno vec godinu dana.Prvo produzno BELKIN kablo me stiti od previsokog napona i udarnih spiceva.Ovo drugo je tu jer mi treba dosta uticnica. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Teoretsko pitanje - konfa do 100 evra :) | Eni | Šta da kupim? | 50 | 7.12.2012 14:47 |
Pitanje za rubriku I/O PORT nesto nece | herrnikolic | O SK-u uopšte | 5 | 14.12.2009 22:14 |
HDMI kabl | Kovle | ŠDK - Grafika | 1 | 18.6.2009 22:17 |
N95 glupo pitanje :D | EclipsE | Aparati i oprema | 2 | 24.4.2009 9:59 |
Konkretno pitanje (AL ili...) | dekili | ŠDK - Zvuk na računaru | 2 | 19.6.2006 22:40 |