![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li se neko seca Dungeon Keepera? Ili jos bolje da li ga jos neko igra
![]() E pa mili moji izlazi igra (Februara) koja ce biti duhovni nastavak ove legende. Dungeons http://www.gamespot.com/pc/strategy/...opslot;thumb;3 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
batakpudla (7.10.2010) |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 254 puta na 136 poruka
|
![]()
Ja ga imam negde na kompu i igra je prejebena. Izasla 1999. kada su se igre pravile mozgom, a ne parama. Bullfrog ga je izdao, koji je kasnije unisten od strane EA. Igra moze da se igra na milion nacina, npr: protiv heroja ili samo solo napucavanje protiv jednog ili više keppera. U igri je moglo dosta stvari da se uradi, i bas ne mogu da se setim svega. Znam da mogu da se šamaraju impovi, da se treniraju skeletoni i vampiri, da se muče neprijatelji. Secam se da postoji i free will, gde se ne utice ni na jednog skeletona, vec sami cepaju po tamnici.
![]() Nesto slicno je pokusano sa Evil Geniusom, ali je to druga tematika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, uz Evil Genius sa proveo 1000000 neprospavanih noci....Steta nema vise takvih igara
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
batakpudla (7.10.2010) |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Улепшао си ми дан овом информацијом! Dungeon Keeper (2) сам играо буквално годинама и никад ми није досадила (чак сам је пре пар месеци поново обрнуо
![]() ![]() Игра је апсолутно феноменална! Права је штета што се данас готово све врти око графике, напуцавања, немања приче... Dungeon Keeper је ремек дело и заиста се надам да ће Dungeons бити бар упола квалитетан. Видим по сликама да постоје просторије сличне као и у оригиналу, што обећава. Нек за*ебу графику, и нек буде сама игривост и атмосфера бар упола као у оригиналу и игра ће бити бум. Можда је мало скретање са теме, али пре пар година је била најављена извесна игра Dungeon Hero, о којој се буквално причало као наследнику Keeper-а, али изгледа да од ње нема ништа... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]()
Najezila mi se koza kad sam video ovo, Dungeon Keeper 2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Pa i Dungeon Keeper nema pricu, u svoje vreme imao je zverski dobru grafiku, i remek delo je iskljucivo zbog ideje. Zato i nista ne ocekujem od ovog novog nastavka, posto stvarno sumljam da nesto novo i zanimljivo mogu da dodaju u taj koncept.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Нисам говорио да ли Dungeon Keeper има причу или не, већ да данашње игре (част изузецима) не могу да се похвале сем графике ничим што би направило разлику и одушевило играче. А DK је свеобухватно ремек дело. Изузимајући причу које нема и идеју која је јединствена има ту још много других ствари које красе ову игру.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dungeons & Dragons Online | Dr.X | MMORPG igre | 51 | 30.6.2012 23:31 |
Dungeons & Dragons | Juraj | Brbljaonica | 4 | 6.4.2010 22:37 |
world of dungeons online rpg game | dkdnt | MMORPG igre | 9 | 20.5.2009 16:43 |
DDonline - Dragons and Dungeons online (MMORPG) Beta! (0.91) | Nosf | Mrežne igre | 11 | 12.11.2007 0:53 |
Dungeons & Dragons online | [RHY] | Mrežne igre | 2 | 7.1.2006 4:13 |