![]() |
![]() |
|
Opisi, recenzije i testovi Ovde šaljite sopstvene opise, recenzije i testove hardvera. Neka ono što ste poslali bude vaše autorsko delo - nemojte kopirati tuđe tekstove sa drugih sajtova i časopisa. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Malopre je stiglo, normalno kuciste, sa 4 rupe za kulere, 3 rupe za 12mm i jedna rupa za 92mm.
Napred, da uduvava vazduh je fabricku kuler, koji je bio u kucistu. Svidja mi se to sto se HDD i CD ROM ubacuje bez koriscenja safcigera i safova, znaci samo su zabice u pitanju. Filter vazduha je pozeljan, jel uvlaci mnogo prasine, bar moje 12-ice, koje su nesrecnim slucajom pregorelom. Znaci, standard, dva prikljucka za USB i rupa za zvucnike i mikrofon. Otvaranje bocne stranice su dobro osmislili, kao nesto rebrasto i ne treba safciger. ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Borko Motorko (13.1.2011 u 1:21) Razlog: Nesto mi se tresu ruke, ne znam sta mi je, na n95 su bile lepe slike, na x6 mi se tresu mnogo :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Utisci su sledeci:
1. Kako se CD-ROM vezuje pomocu zabica, nedostaju zabice na drugoj strani, pa mora da se skidaju sa leve. I onda na levoj fale dve, pa je malo ruzno, mada stoji stranica preko toga. 2. Prednji kuler je mnogo nedostupan, i slabo se vrti, 12-ica na 1500rpm i plus ne duva nesto posebno. 3. Ima mesta za dva bocna, jedan napred i jedan pozadi kuler, sve 12ice samo nazad 92mm. 4. Menandzment kablova je dobar, mada sam ja to neprofesionalno povezivao, tako da nisam gledao da to bude cakum-pakum ![]() 5. Temperature su se smanjile za 10-15 stepeni, kako u idle modu tako i dok igram 2k11. 6. Sve u svemu dobro je kuciste, ovi mali problemcici su sitni, dok je 15-ak stepeni smanjenje temperature znacajno. U sledecem postu slike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Tebi je 1500 RPM malo?
![]() Kod mene prednji ventilator radi na 510~520 obrtaja, a zadnji na 900, i to je i vise nego dovoljno za dobro provetravanje kucista i istovremeno necujan komp. Zanima me, ima li to kuciste sundjer iza maske? Ako ima, mngoo manje ces prasine imati u kucistu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Iza prednjeg ventilatora ima sundjer, kao i tamo gde se stavlja CD ROM, isto imaju filteri. Nazad i sa boka nemaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Evo par slicica, slike unutrasnjosti kad ne budem imao nikoga kod kuce, znaju moji da me popreko gledaju kad otvaram bocnu stranicu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() Citat:
Sad testeru u ruke i iseci prednju i zadnju zastitnu mrezu od ventilatora ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
WALL-E
Član od: 4.9.2009.
Zahvalnice: 404
Zahvaljeno 1.255 puta na 909 poruka
|
![]()
I obavezno vlaznu pamucnu krpu da obrises otiske sa kucista. Izgleda kao da si jeo burek dok si sklapao komp
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Thaedass na korisnoj poruci: | ||
jozvan_Kg (2.2.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
asgard, case, kuciste, kućište, review, test, user, xigmatek |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Xigmatek Asgard II | Partybreaker | Ostale komponente | 35 | 24.1.2011 14:38 |
OCZ Gladiator Max i Xigmatek Crossbow Ack I5361 | Banko | Osnovne komponente | 12 | 29.9.2010 18:38 |
Xigmatek Asgard II vs I | Black Adder | Ostale komponente | 7 | 1.8.2010 9:36 |
Xigmatek | Sylar93 | ŠDK - Osnovne komponente | 5 | 25.1.2010 2:23 |
[Hladnjak] Xigmatek HDT-D1264 | dzonihsv | Opisi, recenzije i testovi | 21 | 12.8.2009 8:56 |