![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.6.2010.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Imam hosting zakupljen kod http://justhost.com evo vec skoro godinu dana i sve je bilo savrseno do juce kada sam dobio obavestenje da prekoracujem broj fajlova i da moram da smanjim broj fajlova na broj koji je propisan njihovim pravilima. Kako sam ih razumeo ogranicenje je 50000 fajlova, a ja imam 246000. Prema njihovim recima to im stvara problem zbog backupa koji rade. Na hostingu ima 21 sajt, svi su radjeni sa Joomlom, sad zanima me da li je bolje da skinem i prebacim na drugi hosting sajtove koji imaju dosta megabajta ili da prebacim manje sajtove, a ove sa dosta megabajta da ostavim kod njih? Sad hosting je navodno neogranicen, kako mozete i videti na sajtu, a ja eto sa svega 21 sajtom krsim propise sto me poprilicno zbunjuje. Molim vas ako moze pomoc. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 8.5.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Šta radiš na shared hostingu sa 21 sajtom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Sto sta radi.. Pa Smanjuje troskove..
![]() Recimo ovaj tvoj host ima ogranicenje od max 10% CPU/Memory Usage...Dok HostBite ima 20%..+ nisam video ogranicenje za broj fajlova..Sad ja ih nikad nisam koristio niti znam kakav je hosting samo sam usput naleteo sada na njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vraćanje obrisanih fajlova | JaSamKorisnik | Aplikativni softver | 6 | 26.1.2011 22:45 |
Pomoć u vezi mkv fajlova! | qwert | Video/TV softver | 1 | 15.5.2010 22:51 |
Hosting - neograničen bandwidth | BLVRC | Web razvoj | 2 | 24.6.2009 15:13 |
Pomoć oko vraćanja fajlova | vuksans | Programiranje | 3 | 26.3.2009 11:43 |
Pomoć oko Hijackthis fajlova, brisati ili ne? | Astor | Kvarovi | 28 | 25.3.2007 14:07 |