![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 22.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ovako imam graficku ati radeon 9250 i neki ****ni stari monitor od 15"
imam frku da kad startujem neke od igri monitor mi se jednosavno iskljuci a komp resetuje posle nekih 5 min... ali zato neke druge rade rade mi recimo quake , escape from castel wolfestein , SOF2 ali mi ne rade Hooligans ( ili kako vec ono *****e gde vodite navijace ) Fahrenheit, Thief 3 .... ajd pomazite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 23.5.2006.
|
![]()
moguce da ti je graficka se model .... mozes li to nekako da proveris ....
ako je se reci mi da li si pokusavao da je klokujes/otkljucavas?? Poslednja ispravka: LordofBlood (23.7.2006 u 9:41) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 5.11.2005.
|
![]()
da ne otvaram novu temu
evo zadnjih 4 - 5 dana kad startujem PES5 bilo koji meč da počnem zamrzne mi sliku kad udjem u Formation Settings...u Task Manageru vidim program not responding itd Komp mi sigurno podržava igricu( ASUS P5LD2,Intel 630,1 GB RAM,GF 6600 LE) evo igram je od novembra... i temperature su mi malo problematične,znam da je ovo Podgorica ali 55 C kad ga uključim a pri najvećim opterećenjima 65 C,malo je previše..čak mi se restarrtovao jedno vrijeme hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
zamijenio sam option file ali ništa...znači reinstall
ode 7 sezona master lige u tri lijepe... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
e,al pazite ovo:na drugom nalogu PES radi savršeno..znači jedina razlika izmedju naloga je option file koji se stavlja u različite foldere kod različitih accounta ( doc/KONAMI/folder1 itd)..option file je superpatch ali sam isti stavio na svakom nalogu...šta vi mislite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
YOUR PRODUCT KEY - problem sa upgrade-om WinXP | boljanici | Operativni sistemi | 17 | 27.5.2006 23:23 |
veliki problem sa nec 4550 dvd-om | uplasenko | Nosači podataka | 10 | 4.4.2006 19:18 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |