![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 365 puta na 267 poruka
|
![]()
Interesuje da li je ikako moguce kupiti ovaj panel (onaj sto se prikljucuje na plocu, na hd audio header, ne oni sto se provlaci kabl pa se ukljucuje pozadi u zvucnu kartu)? Znam da standardno stizu sa kucistima, ali nigde nisam nasao odvojeno da se kupuju, a na mom su otisli jackovi, pa je brljavio stalno i prepoznavao ukljuceno-iskljuceno. Ja sam jedino nasao neki silverstone model na netu, ali toga kod nas nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo i ja sam imao sličan problem i nakon malo guglanja pronašao sledeće
![]() jedini je problem što je reč o ON-LINE prodavnici Microsystems Sva uputstva mogu se naći na netu LINK Nakon registarcije dovoljno je naručiti željeni proizvod i preuzeti ga lično u Budimskoj 3 . Veoma su korektni, meni je trebalo bukvalno manje od 24h da dođem do pomenutog artikla. Nakon ugradnje sve funkcioniše... Cena 1560,00 din Jeste, ima tu više priključaka ali od viška glava ne boli... I taman reših jedan problem kad ono iskrso drugi... Nikako da nađem muški header krimp ili barem kabl adapter kao na slici ![]() Idealno bi bilo čak i sam pin da nađem kao na slici ![]() Ako se neko nađe sa bilo kakvim savetom, hvala u napred..... Pozdrav....... Vlada |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Front panel audio povezivanje | Banko | Zvuk na računaru | 20 | 30.12.2013 16:45 |
Audio Front Panel na Asus M2N-XE | RotoShack | Osnovne komponente | 15 | 20.3.2011 14:40 |
Front audio panel (zujanje) | jonathan | Kvarovi | 5 | 7.12.2010 17:47 |
Front Panel Audio konektori - kako ih prikaciti? | Staticshokk | Ostale komponente | 3 | 25.1.2010 23:46 |
Front Panel Audio Connector | K'R' HooD | Zvuk na računaru | 13 | 2.2.2008 17:56 |