![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 19.4.2009.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Планетов АП је повезан на другу базну станицу после промене провајдера али је проблем у томе што кад идем у његов мени преко рутера не показује ми никакве базне станице а пре је радио нормално...Данас сам заменио адаптер и оба уређаја користе исте (9 волти, 0,5 ампера) и Планет ради нормално...
Јел има неки новији софтвер за мој матори Планет...? Шта мислите...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Ајде момци није ваљда да нико не може да ми помогне, како је могуће да не могу да изађем на нет? У Планету само мења канале и пише "скенинг" кад идем преко рутера...
![]() Могу да пробам други Планет или други фирмвер...Јел може да се врати на старо ако мењам фирмвер...? ![]() ЕДИТ: Изгледа да је неко чачкао инитгаин.асп подешавање ![]() ![]() Poslednja ispravka: $tef@n (10.7.2011 u 1:27) Razlog: решен проблем :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ма и даље је нестабилна конекција...
![]() Ја могу да нађем други Планет овде а мој је она прва верзија није ко на ит-свету... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
А да нема неке везе што нисам кратио кабл (око 25м) па да ме зато зеза Планет...? Ја мислим да је за овај адаптер максимална дужина за ПоЕ око 15 м...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
planet, ruter, tp link, wireless |
|
|