![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
najbolje je da koristis p2p programe. ja koristim Bearshare i torrent klijente.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
p2p programi? želeo bih npr. uživo ide muzika a ja po želji snimam na hard radio program...?gde naći dobar torent?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Bio je jednom tekst u SK (ali stari neki broj, od pre pet sest godina mozda) o programu koji je mogao da bukvalno snimi sve sto izlazi na zvucnik, bez obzira sta je.
Ako se neko seca toga, to bi bilo lepo da postuje ovde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 27.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
covek je lepo rekao da trazi program za snimanje sa net RADIJA a ne P2P!
u moru ovakvih programa, ja sam probao program koji se zove AudioStreamer. sam cita neke liste stanica sa net-a i izbor (po default-u) je solidan. mozes snimati u wav ili mp3 format. kada snimas sam secka fajlove i pise na disk (fantasticna stvar je da kada pravi mp3 fajlove cak i popunjava ID tagove, naravno kod onih strimova koji pustaju i ovu informaciju uz muziku, a uglavnom to i rade). naravno, postoji i opcija da sam ubacujes zeljene s(tr)anice. imas opciju i da direktno "przis" muziku, kako je skidas. sve u svemu radi vrlo fino i korektno. jedini nedostatak je sto nema mogucnost "stimovanja" zvuka (ekvilajzeri i dr.). inace, jedan od programa koji "vataju" bilo koji zvucni izvor sa racunara (direct sound, TV, DVB, wav, CD, mic itd.) je Total Recorder. odlican program sa mogucnscu kompresovanja u sve moguce formate koje imas instalirane na kompu. pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holmes2000 na korisnoj poruci: | ||
smeker (3.9.2008) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
moraću probati taj audio streamer...pre jedno pola godine smo isprobavali nešto u stilu na tv-u imam radio i sa njegovog outputa smo preko creative-a snimali sa običnim record sound i to dosta dobro je zvučalo,ali pošto smo ograničeni sa banderama,zgradama i milion čuda,ovde gore u ravnici imamo slabije radio stanice i naravno probaj internet i ispostavi se da imaju milion stanica koje nama odgovaraju ali problem je moje pitanje...probaću skinuti audio streamer.hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji program za pravljenje muzike? | phoenix[illusion] | Audio softver | 98 | 9.7.2008 17:10 |
Plugins ili neki novi program | arlekino | Aplikativni softver | 9 | 30.5.2006 16:12 |
Neki problemi sa nod32 | alien | Zaštita | 3 | 3.3.2006 0:44 |