![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ASUS A6Q00KT, AMD Turion64 MT 34, 1.8GHz, 15.4", 512MB, 80 GB, ATI X1600 128MB(VRAM) 256MB HyperMemory, DVDRW, no OS
CENA 790 EVRA Ja mislim da za te pare nema sanse da nadjem neku drugu masinu,sa ovakvim komponentama,sa ovakvom grafikom.Ali mi na nekom forumu kazu da asus nije nesto za laptopove,dok mi neki lik kaze da je radio u servisu i da mu nijedan asus nije dosao na reklamaciju,da mi bas preporucuje asus. Sta vi mislite? Jel biste mi mozda preporucili neki drugi za ove pare?Al da znate,malo bi se i igrao sa ovim laptopom,tako da mi je graficka bitna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Djeluje ok za te pare,cijene u Srbiji ne pratim toliko da bih mogao da ti preporucim bolji model u tom novcanom rangu.
Te price oko nekvaliteta Asusa su bullshit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]()
Meni se konf cini Ok za te pare.Za Asusa kao proizvodjaca stvarno ne znam nista ali sam cuo te price da nije dobar.
Ja sad imam nekog ACER-a i isto sam se naslusao tih prica da ne valja,da nema nista bez Toshibe,IBM-a,DELL-a ali ja sam prezadovoljan sa Acerom. Na kraju sam shvatio da se laptopovi u stvari ocijenjuju najvise na osnovu toga koliko su izdrzljivi jer su to u sustini prenosni racunari i sluze za to da ih covjek svud nosa i moraju dosta toga da izdrze. E sad,ja laptop koristim 90% vremena u kuci tako da te price oko loseg kvaliteta izrade ACER-a mene uopste ne pogadjaju i nisu bitne,ako je ista stvar sa ASUS-om uzmi ga slobodno ali se ipak prvo raspitaj sta mu najvise zamjeraju.Kod ACER-a su to bile samo zamjerke na kvalitet plastike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 22.8.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
U bre ja imam ASUS A6j i super je . Asus je bas dobar za "Lajptopove".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Sto se tice kucne upotrebe,svaki notebook ce zadovoljavajuce da sluzi sa gledista kvaliteta izrade i cvrstine.
Kome treba laptop dok se vere po Himalajima,uzece neki Lenovo ili HP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sta mislite | Alex91 | Šta da kupim? | 8 | 6.1.2007 1:10 |
Asus Crosshair >Da li ce biti kod nas i sta mislite o ovoj maticnoj? | zokocx | Vesti | 14 | 20.12.2006 3:35 |
Sta mislite o V9999ULTRA/2DT/256M... | stojke79 | Grafika | 7 | 11.10.2006 0:17 |
Šta mislite o Kuzminoj kolumni JA IGRAČ, uopšte | 6ojaH | O SK-u uopšte | 4 | 4.7.2006 14:57 |
pomagajte ljudi! (uzeo bih ati 1300pro/256mb) | barkley | ŠDK - Grafika | 15 | 20.5.2006 11:19 |