Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.5.2010, 1:05   #11
Juraj
Starosedelac

Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 279 puta na 197 poruka
Određen forumom Re: Call of Duty 4

Citat:
holodoc kaže: Pregled poruke
Kao prvo nemoj da me zoveš slepcem pored nula dioptrije na oba oka jer ti moj oftamolog neće oprostiti što je nazivaš lažovom Kao drugo da si ti meni živ i zdrav jer da nije Nemaca ti bi COD verovatno igrao putem golublje transverzale sa pingom od par sati umesto milisekundi Kao treće priznajem da u MW-u često zamenim poslednju kolonu sa pingom tako da se oko tog dela jesam ogrešio i zato obrisao post da ne ispadne baš provokacija
A ne znam ono jest bila provokacija i to malo žešća. Zato sam se i iznenadio što obrisao post, čitav je bio sročen kao izazov mojoj malenkosti.

Citat:
Da da... Lepo je imati finu kolekciju retkih screenshotova kad si prvi na kraju partije Moram i ja da počnem da praktikujem to da radim jer ako mi veruješ za sve ovo vreme nemam nijedan jedini screenshot iz igre pa ne mogu da se hvalim po forumima
A gledaj ja imam 250 minimalno SS sačuvanih pobjeda,a općenito neka me se smatra arogantnim od 50 možda partija bilo kojem serveru biti ću prvi najmanje 49 puta(s time da ne garantiram pobjedu tima, kao što bi vidio da si gledao mnogo je tu poraza, timska igra odnosi pobjedu, pojedinac ma koliko bio dobar ne može sam protiv masivnoga broja protivnika)
Citat:
Kanda tebi treba malko da posetiš svog očnog lekara jer ja nigde nisam rekao da sam profesionalni igrač koji voli samog sebe da proziva Di sam to ja rekao da sam ja profesionalni igrač? Čak naprotiv više volim ekipu koja ne iskorišćava svaki živi mogući exploit u igrama kao što je COD gde za većinu stvari ne postoji ni "r" od realnosti. Dođi ti malo da igraš Americas Army pa da te vidim da li ćeš onda da praviš screenshotove
AA mi je retardirana igra, ne volim američku propagandu u kojoj su oba tima amerikanci, a drugi tim vide kao čečene(a i gameplay mi je užasno loš). Ako igru financira AA(USA vojska) znači da je neću igrati, isto kao s SG općenito, ok serija, ali šta je previše, previše je. Zatim ne postoji realna igra, niti AA niti COD nisu ni R od realizma. U stvarnom životu ti umireš.

Citat:
Što se tiče tvoje pozivnice za sada slobodno možeš da me staviš na listu "lajavih krelaca" jer niti trenutno imam instaliran Steam (ne smem zbog posla ) niti mi se skida ponovo 10GB samo da bih ti pokazao koliko volim da u inat lomim profesionalce.
Oba znamo da te smatram lajavcem i bezkičmenjakom dok to ne učiniš, ako si uistinu u njemačkoj kao što kažeš trebao bi imati flat, a na netu vidim da si aktivan non stop, a i veza ti ne bi smjela biti sporija od 4mb/s. Prema tome večeras bi čak mogao COD4 biti skinut, a ti spreman za igru. Kako to nije slučaj oprostiti ćeš mi što smatram da su ti riječi jače od dijela i da si najobičniji lajavac.

Citat:
Al' samo da znaš mnogo si me zainstrigir'o i k'o čoeka i k'o igrača tako da ću ti sigurno pružiti šansu da mi jednom pokažeš zbog čega si morao da provedeš 70 000 minuta u igri da bi uzeo tih nekoliko screenshotova Ajd pa u zdravlje i da vidimo još koji screenshot na 150 000 sati a do tada obrati pažnju na nick holodoc (ne moraš odmah, sačekaj jedno par dana da prođe posao)
Veselim se našeme susretu, iako već znam da nećeš biti dostojan izazov. Ako nisi prepoznao jedan od boljih CFG to znači da ti je znanje ograničeno, a to mi ulijeva sumnju da moja pobjeda uopće ne bude vrijedna utrošenoga vremena, ali kao što sam reče i ja volim slomiti one koji smatraju da imaju skil, a sva snaga im leži u riječima. U svakom slučaju veselim se da te spustim na zemlju.

Ja sam te izazvao, tvoje je hoćeš li se obračunati sa mnom ili ne.
Juraj je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
call of duty, gameplay

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Call of Duty 2 Multiplayer!! alex92 Mrežne igre 72 4.2.2011 20:55
Call of Duty: United Offensive - domaci server igvan Mrežne igre 26 26.2.2010 18:25
Call of Duty - Nema teksta u meniju ForceWare Kvarovi 15 28.8.2006 19:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:50.