![]() |
![]() |
|
Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tek danas
![]() Šta mi se sviđa: - naslovna ![]() - uvodni tekst D. Stojičevića [objasnio čovek bukvalistima & neduhovitima (ma šta objasnio - nacrtao) o čemu je i zašto onako pisao u prethodnom broju] - prilog o "Sajam u Niš" ["zbog radi iz razloga" (što bi rekao MK) lokalpatriotizma - "Priče iza imena" (trivijalnosti i ostalih zanimljivosti nikad dosta) - "Quo vadis, svete?" ("ekološka svest" valja vazda da se jača, a i zanimljiv je članak) - "Ne mož' to bez kabla" (em hardver ![]() - članci o "Facebooku" i "MySpaceu" (pomenuti servisi me zanimaju ko Jordanca svinjske kolenice, ali valja neprijatelja upoznati) - uporedni test "vatača slika" (moj fah) - članak o DirectXu (o stvarima u vezi sa operativnim sistemom baš volim da čitam) - "Jadni servis" (razumeo sam posle dužeg vremena i o čemu se radi i šta je pisac hteo da kaže, makar da se sa njim ne slažem) - pregledi avantura "Gray Matter" i "Kaptain Brawe" (slatkiši dolaze na kraju, pozdrav za Jovanu EksErčić i Aleksandra D.) Šta mi se ne svidja: - reklama na strani 68, ona čiji autori nisu čuli da u srpskoj latinici ima slovo "Đ" i da se više ni u Pirotu ne piše "DJ" ![]() Nije da ovde nespomenuti prilozi nisu dobri, jednostavno me manje zanimaju, a i ako pohvalim celi broj (đuture) to je kao da ništa nisam ni pohvalio, zar ne? ![]() Pozdrav (džumle) ekipi "Sveta kompjutera"! |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ajd da izglasamo najbolju 6600GT karticu | Erdeljan Boris | Grafika | 60 | 18.6.2011 15:32 |
Svet kompjutera 01/2009 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 200 | 24.1.2009 21:36 |
Svet kompjutera 7/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 149 | 23.7.2008 17:24 |
Svet kompjutera 2/2007 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 215 | 20.2.2007 22:41 |
Svet kompjutera 10/2006 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 224 | 12.10.2006 19:49 |