Citat:
cyberserbia kaže:
A najbolja stvar je kad mi prikaze devojke tamne puti koje su satro iz Srbije, a ocigledno je da nisu. Nisu Romkinje, jasno se vidi da su Afroamerikanke
|
Šteta,znači nema ništa od onih kosookih meleskinja iz Rume.
Očigledno je u pitanju neki oblik personalizovanja Kuzminog homepage-a i sajtova koje on posećuje,a što on nije primetio.
Tvoje poređenje mene sa B.Pavićević je isto tako neozbiljno kao i Kuzmino evociranje uspomena na "stara dobra vremena" kada su "fukse" veselo goruckale na lomačama.
Ne treba Kuzma da kuka za dalekom istorijom niti da žali što se nije rodio ranije,ima i danas država u svetu gde se "fuksetine" i razvratnici kažnjavaju smrću,doduše nije tako veselo kao u srednjem veku jer nema ni lomača ni vatrice ali sve ostalo je manje-više isto.
Ako se to nekome sviđa neka lepo ode tamo(u Avganistan na primer),a ne mora ovde da smara ljude svojim tripovima o inkviziciji i srednjem veku.Stvarno je lepo u Avganistanu ili Saudijskoj Arabiji,nema pirsinga,tetovaža,razvrata i prostitutki već samo moral i duhovnost.Ali nema ni adsl-a,wireless-a ,slobode govora,ljudskih prava,demokratije a ni IT novinarstva .Čovek se bavi IT novinarstvom godinama i odjednom mu je strašno čudno i gadno što i ovde kod nas ima nekih "devojaka koje se ne libe da pokažu svoje lice i grudi pred celim svetom"(Kuzmina začuđena konstatacija???).Kao da Kuzma nikada na internetu nije video golo žensko telo,pa se sad nešto čudi i zgražava ,možda bi ovakva pitanja neko mogao ozbiljno da shvati 1996 u prvoj godini interneta kod nas ali sada teško.
Citat:
phoenix[illusion] kaže:
Super je tekst i svaka cast Kuzmi, stvarno je sjajan sa tekstovima.
I ja se slazem sa njim oko onog na netu za ku**e
@Spire
Nemoj da shvatas sve bukvalno!
|
Shvatio sam kolumnu kao neozbiljno i površno osvrtanje na istoriju i komercijalizaciju seksa(ili prostituciju)a ne bukvalno.Veći je problem što neki ljudi(achtung) zaista bukvalno shvataju kolumnu.