Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > „Ja, igrač!”
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

„Ja, igrač!” Da li se slažete sa Kuzmom?

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 1.9.2006, 18:56   #11
spire
Član

Član od: 20.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: 9/2006 „Keep me hanging on”

Citat:
cyberserbia kaže:
A najbolja stvar je kad mi prikaze devojke tamne puti koje su satro iz Srbije, a ocigledno je da nisu. Nisu Romkinje, jasno se vidi da su Afroamerikanke
Šteta,znači nema ništa od onih kosookih meleskinja iz Rume.
Očigledno je u pitanju neki oblik personalizovanja Kuzminog homepage-a i sajtova koje on posećuje,a što on nije primetio.
Citat:
SuperG kaže:
Ma sta si bre ti? Red Borka Pavicevic?
Tvoje poređenje mene sa B.Pavićević je isto tako neozbiljno kao i Kuzmino evociranje uspomena na "stara dobra vremena" kada su "fukse" veselo goruckale na lomačama.
Ne treba Kuzma da kuka za dalekom istorijom niti da žali što se nije rodio ranije,ima i danas država u svetu gde se "fuksetine" i razvratnici kažnjavaju smrću,doduše nije tako veselo kao u srednjem veku jer nema ni lomača ni vatrice ali sve ostalo je manje-više isto.
Ako se to nekome sviđa neka lepo ode tamo(u Avganistan na primer),a ne mora ovde da smara ljude svojim tripovima o inkviziciji i srednjem veku.Stvarno je lepo u Avganistanu ili Saudijskoj Arabiji,nema pirsinga,tetovaža,razvrata i prostitutki već samo moral i duhovnost.Ali nema ni adsl-a,wireless-a ,slobode govora,ljudskih prava,demokratije a ni IT novinarstva .Čovek se bavi IT novinarstvom godinama i odjednom mu je strašno čudno i gadno što i ovde kod nas ima nekih "devojaka koje se ne libe da pokažu svoje lice i grudi pred celim svetom"(Kuzmina začuđena konstatacija???).Kao da Kuzma nikada na internetu nije video golo žensko telo,pa se sad nešto čudi i zgražava ,možda bi ovakva pitanja neko mogao ozbiljno da shvati 1996 u prvoj godini interneta kod nas ali sada teško.
Citat:
phoenix[illusion] kaže:
Super je tekst i svaka cast Kuzmi, stvarno je sjajan sa tekstovima.
I ja se slazem sa njim oko onog na netu za ku**e
@Spire
Nemoj da shvatas sve bukvalno!
Shvatio sam kolumnu kao neozbiljno i površno osvrtanje na istoriju i komercijalizaciju seksa(ili prostituciju)a ne bukvalno.Veći je problem što neki ljudi(achtung) zaista bukvalno shvataju kolumnu.
spire je offline  

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 6:11.