![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
Ukratno. Pojavio mi se problem takav dam i stranica u odredjenim trenutnicam nije dostupna. Izbaci errror.. stranica nije dostupna ili nesto slucno.
Problem je bio takav da nisam u tim trenutnicam mogao ni pristupiti hostu preko filezila dok sam je normalno pingao. Kontaktirao sam suport iu rekli su da ne znaju sta je problem. Vjerovatno moj ISP. Pitali su me za IP, koje je ISP i trazili su mi da odradim pracenje iz comand p. ..ono, kuda sve "prolazi" do stranice. Sve je bilo ok. Mejdutim problem je postao malo rjedji dok se opet evo poceo sve cesce pojavljivati. Zanci u renutnicam ne radi pa opet dodje sebi. Mogu kliknuti na nju a da izbaci error, pa ona kada pokusam ponovo onda otvori normalmo. Znaci nema nekih pravila. Ili je nekada znalo otvoriti nakon 2 minute cekanja. Sada, kada se problem vratio i kada mi stranica nije bila dostupna, mogao sma normalno pingati i koristiti hosting preko file zila. Bas prebacivao neke foldee da vidim radi li ..i transfer ide normano. Dok sranicu nisma mogao otvoriti ni preko racunara, ni preko mobitela a ta kodjer nije mogao n ikolega koji koristi neki drugi ISP. Zanci tri isp-a nisu imala pristup dok opet kazem, host je radi onormalno ( i ako prije nije bilo ovako.. odnosno, nisam ni njemu mogao pristupiti). Moze biti da je do stranice. U joomli je ali mi ne izbacuje joomla errore.. samo da server nije dostupan, neki problem valjdana portu 80 ..ili recimo na mobitelu pise "server timeout".. tako da sumnjam da je do stranice. Kontaktirao sam opet suport ali, ima li neko ideju sta bi moglo da bude ? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Opet problem sa DVD-RW-om | mmm87 | Nosači podataka | 30 | 1.1.2013 19:47 |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
Problem sa bootovanjem sa DVD-a za iATKOS S3 v2 | toology | Operativni sistemi | 0 | 9.9.2010 2:03 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |