Pomoc oko novog laptopa !
Pre par dana sam kupio Dell Inspiron N5110 i naravno dobio sam ga bez operativnog sistema i drajvera i receno mi je da mogu da ih skinem sa neta....pokrenuo sam instalaciju W7 ultimate-a (32-bit) sa internet kabelom ukljucenim u njega misleci da ce on sam skinuti sve drajvere koji mu trebaju ali nije...kada se instalacija zavrsila video sam da ne mogu nikako da se povezem na internet( ni wi-fi, ni preko kabela ), niti ima bilo kakve reakcije usb-a na misa ili bilo sta drugo pa sam morao preko drugog kompa da skinem drajver za mreznu k preko dell-ovog sajta.....kada sam instalirao to mogao sam da se prikljucim na net ali samo preko kabela, dok usb, blutut i jos par cega nisam mogao da instaliram preko windows updejta. Da li za sve to moram posebno da skidam drajvere i zasto windows sam ne prepoznaje drajvere?
Sto je najgore tj sto me najvise muci je to da mi posle izvesnog vremena i touch pad prestao da radi normalno ( malo radi malo ne ) a do tada je radio, pa me zanima da li su i za to krivi drajveri ili je masina neispravna pa cu 2 dana posle kupovine morati u servis da ga nosim? Pokusao sa i ponovnu instalaciju windowsa misleci da su drajveri krivi ali je touch pad neispravno radio i prilikom instalacije....
Molim za pomoc i savete i hvala unapred
|