Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.12.2012, 14:25   #11
SVAJCENEGER
Član

Član od: 1.7.2012.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
Određen forumom Re: Dota 2

Citat:
M.C. kaže: Pregled poruke
Nakon ovog rekoh da se nisam možda prevario, čekiram u kojem poolu igraš i ispostavilo se da je normal kao što sam i mislio, no surprise there. Evo da ne budem samo ja koji sam rekao da je izuzetno loše praviti identičan build u svakoj igri, bez obzira sa kojim i protiv kojih heroja igraš - sačekaću da to isto kaže neko ko igra u high/very high igrama.
Problem nije samo što je build identičan, nego je i loš. Rushovanje Aghanima nakon Bottlea i nakon toga Travels...
vidi miki dotu 2 sam poceo da igram pre nekih 15 dana naime zvanicno sam presao sa dote 1 na dotu 2 pa se jos privikavam na novu stvar,NE ZNAM kako mogu da igram HIGH games jer ja sve sto znam je to da kliknem na FIND GAME i accept. Trenutno igram uglavnom sa invokerom jer mi je zanimljiv i jako lepo uradjen heroj u DOTI 2, pa se sa njim bukvalno zezam. znaci jel ja na pubu treba da pravim international build za invokera? da igram sa wex quas kombinacijom a pored mene igraju 3 nuba od 12 godina!? pa toliko o tome i buildovima, ovaj bild koji pravim mi jako dobro lezi za moju exort gankersku kombinaciju i pravim dobru zabavu sa njim. Ne znam ti RLN ali nisam te vidjao po nekim turovima i ligama pa ne znam odakle tebi toliko znanja iskustva i kontakata sa poznatim igaracima kao sto se inac eovde predstavljas.Zamilio bih te da me zaobidjes u sirokom luku i da mi ne komentarises na moje postovo jer necu vise se zamajavti ovde objasnjavajuci tebi neke stvari koje su inace ne bitne.POZZ
SVAJCENEGER je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
dota2 steam pomoc upitnik

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
DotA 2 za linux maxx10 Slobodni softver 29 28.9.2014 1:49
NVIDIA GeForce kup - DOTA 2 takmičenje Kole Dešavanja i događaji 5 25.12.2013 22:46
Dota 2 - Dajem free key-eve Totti otpaTci 1 19.1.2013 0:24
DotA - Ranked gaming platform [4h]Zemunac Mrežne igre 7 18.11.2009 23:29
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition Adonai037 Mrežne igre 5 1.8.2007 2:03

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:17.