Citat:
M.C. kaže:
Nakon ovog rekoh da se nisam možda prevario, čekiram u kojem poolu igraš i ispostavilo se da je normal kao što sam i mislio, no surprise there. Evo da ne budem samo ja koji sam rekao da je izuzetno loše praviti identičan build u svakoj igri, bez obzira sa kojim i protiv kojih heroja igraš - sačekaću da to isto kaže neko ko igra u high/very high igrama.
Problem nije samo što je build identičan, nego je i loš. Rushovanje Aghanima nakon Bottlea i nakon toga Travels...
|
vidi miki dotu 2 sam poceo da igram pre nekih 15 dana naime zvanicno sam presao sa dote 1 na dotu 2 pa se jos privikavam na novu stvar,NE ZNAM kako mogu da igram HIGH games jer ja sve sto znam je to da kliknem na FIND GAME i accept. Trenutno igram uglavnom sa invokerom jer mi je zanimljiv i jako lepo uradjen heroj u DOTI 2, pa se sa njim bukvalno zezam. znaci jel ja na pubu treba da pravim international build za invokera? da igram sa wex quas kombinacijom a pored mene igraju 3 nuba od 12 godina!? pa toliko o tome i buildovima, ovaj bild koji pravim mi jako dobro lezi za moju exort gankersku kombinaciju i pravim dobru zabavu sa njim. Ne znam ti RLN ali nisam te vidjao po nekim turovima i ligama pa ne znam odakle tebi toliko znanja iskustva i kontakata sa poznatim igaracima kao sto se inac eovde predstavljas.Zamilio bih te da me zaobidjes u sirokom luku i da mi ne komentarises na moje postovo jer necu vise se zamajavti ovde objasnjavajuci tebi neke stvari koje su inace ne bitne.POZZ