![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 8.6.2011.
Zahvalnice: 631
Zahvaljeno 72 puta na 70 poruka
|
![]()
Evo ovako doslo vreme da se menja telefon, pa sad ganjam dobar android. Znaci sta je potrebno:
*Kamera manje-vise pozeljno je barem 5mp. *Memorija - znam da ne mogu za ove pare da nadjem nista veliko, ali barem 4 gigabajta, a ostalo posao radi memorijska kartica. *Ekran da je preko 3.5 incha, pozeljno je barem 4, a moze da bude i vise recimo 4.3 incha. *Operativni sistem naravno Android, pozeljno Jelly Bean, Ice Cream Sandwich mada ne bih isao na nista starije iako znam da update-ujem softver na Androidu. *Potreban je za koriscenje poput provere mejla, malo internet i surf, poneka igrica, ali veoma retko i muzika. *Nisam neki zahtevni gejmer, pa mi zbog toga nije potrebna Quad Core masina, vec i Dual Core zavrsava posao. *E sad na kraju ide sta? Cena. Pa ja tu ne bih prelazio iznos od 180-200 evra, znaci 200 evra maximum. Pogledao sam malopre "bogatu" (ironija ![]() Sto se tice Telenora najvise bi mi odgovarao tarifni paket Prenesi i surfuj 150 sa malom pretplatom, ali ipak dovoljnim brojem minuta i poruka i vaznim neogranicenim internetom (kao sto sam naveo telefon mi treba ponekad i za surf, mejl i ostale funkcije koje zahtevaju internet, ali pa ni Android bez interneta nije Android). Vece pakete ne bih uzimao sbog svojih potreba, a takodje ovo se odnosi i na Prenesi pakete kod Telenora. Po ovoj ceni u Telenoru mi je najpristupacniji Alcatel Idol Mini, a Vi slobodno dajte predloge o telefonima koje mislite da su dobri iz Telenora i da se uklapaju u izabrani tarifni paket (Prenesi i surfuj 150). Kod Vipa za oko mi je zapao Sony Xperia J i Sony Xperia E, a u ponudu bi se mogao ubaciti i Alcatel OT Idol 6030. Sto se predloga tice isti slucaj kao i kod Telenora (Predlozi su dobrodosli!) I sad za kraj.... MTS. Mrsava ponuda pa bih zato izabrao (samo ako je nuzno i bas dobro) ono sto mi predlozite. Znaci neki od telefona poput ovih sto cu dole navesti i njima po specifikacijama slicni dolaze u obzir. Alcatel Idol Mini Sony Xperia E Sony Xperia J Alcatel OT Idol 6030 Ne mislite da u ponudu ulaze samo telefoni ovih proizvodjaca vec i neki malo ozbiljniji proizvodjaci poput Samsunga. I ovom prilikom (ne brinite blizimo se kraju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unapred zahvalan, Stefan programer P.S. Izvinite na poduzem postu. ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Stefan programer (25.12.2013 u 16:16) Razlog: Gramaticke greske |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
alcatel, android, idol, mini, telefon |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Multi] Promocije i aktuelni modeli kod domaćih operatera | doctor | Aparati i oprema | 53 | 8.12.2012 19:13 |