![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Veteran
Član od: 15.11.2008.
Zahvalnice: 2.781
Zahvaljeno 833 puta na 389 poruka
|
![]() Citat:
![]() Nego nije poenta da mi sad ovde diseciramo MP, nego smo koliko sam ja razumeo ušli u priču oko ličnih načina stilova igranja sa akcentom na SP misije i eventualno igranje protiv kompa. Ono kad sam sedneš prvi put pred igru pa kreneš da igraš i provaljuješ samostalno u hodu kako i šta ćeš da radiš, bez čitanja idealnih BO po netu, bez guide-ova kako da pokupite sve ačivmente u misiji na hard, šta da jurite prvo, šta drugo. Taj osećaj zadovoljstva kada se snalaziš sam u misiji, na mapi gde već. Kao što je Yonai spomenuo, taj neki stil igre gde počinje misija a ti krećeš prvo da gradiš bazu od nule. Pa praviš prvi def. pa braniš prve talase napada neprijatelja koji po mogućstvu postaju sve jači i jači. Pa polako zauzimaš ekspanzije, pa držiš liniju. Pa npr čekaš neprijatelja da uradi u tvoj "dobrambeni zid" saniraš posledice pa krećeš u counter-attack, pa nisi dovoljno jak, pa onda tamo držiš liniju koliko možeš, dok šalješ pojačanje itd.. Na njih sam skroz zaboravio! Dobro si me podsetio ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bokela na korisnoj poruci: | ||
Yonai (7.10.2014) |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, multiplayer, online, rts, starcraft |
|
|
![]() |
||||