Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.1.2015, 13:48   #1
moriarty93
Novi član

Član od: 15.12.2014.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Unhappy Plavi ekran smrti

Ljudi, treba mi pomoc... kupila sam laptop skoro (Lenovo b50-45 - http://www.comtradeshop.com/laptop_r..._a8-6410-28825). Pre jedno nedelju dana mi se dogodilo par stvari, prvo nosila sam laptop na fax i kad sam htela da ga upalim pokazalo mi se cekiranje diska, on je to zavrsio , laptop se dugo palio, pa nije hteo i iz nekog treceg pokusaja se upalio...tada prikazuje da windows 7 nije orginal-a jeste i nista tu ja ukucam kod i sve ok..Posle 3-4h ja opet da ga upalim, kad ono njemu ne rade skoro svi drajveri (prvenstveno za net) i posle pola h na njemu prikaze se plavi ekran smrti...Ja nista-sta cu deinstaliram sve drajvere pa jovo nanovo, medjutim vidim da pola onoga od drajvera nema nakon instalacije(iako sljaka super) kao sto je bilo pre - a sve sam instalirala sa lenovo sajta...nakon toga jos dva puta se desilo da nema drajvera za net, medjutim ovaj put kad ga deinstaliram i restartujem on ga sam instalira...ali problem je sto se sada plavi ekran javlja na svaka 2h...
Inace,pre svega ovoga palo mi je malo vode na laptop , ja sam ga odmah okrenula iskljucila-tastatura radi normalno(kada se to deslo,tek nakon 5-6 dana pocelo je sve ovo gore navedeno da se desava). Ne znam dal je do vode,dal je do cega vec, ne znam sa da radim,dal da ga nosim u servis, nisam mnogo vicna i strucna u radu u biosu-plasim se da ne zaj***m nesto. Pomagajte Nisam mogla ranije da ga nosim u servis-trebao mi je laptop a i praznici su nadosli
moriarty93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Vicevi Oblivion Cvet kompjutera 5473 27.5.2022 5:52
Plavi ekran smrti (BSOD) prilikom gasenja racunara IlijaArh Kvarovi 16 25.4.2014 17:20
Plavi ekran smrti djoLLo Kvarovi 0 25.12.2013 20:04
Plavi ekran smrti HITNAA POMOCC POTREBNA Fika98 Kvarovi 2 10.6.2013 8:45
Plavi ekran smrti... Gordon Freeman Operativni sistemi 15 24.1.2008 19:10

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:16.