Ljudi, treba mi pomoc... kupila sam laptop skoro (Lenovo b50-45 -
http://www.comtradeshop.com/laptop_r..._a8-6410-28825). Pre jedno nedelju dana mi se dogodilo par stvari, prvo nosila sam laptop na fax i kad sam htela da ga upalim pokazalo mi se cekiranje diska, on je to zavrsio , laptop se dugo palio, pa nije hteo i iz nekog treceg pokusaja se upalio...tada prikazuje da windows 7 nije orginal-a jeste i nista tu ja ukucam kod i sve ok..Posle 3-4h ja opet da ga upalim, kad ono njemu ne rade skoro svi drajveri (prvenstveno za net) i posle pola h na njemu prikaze se plavi ekran smrti...Ja nista-sta cu deinstaliram sve drajvere pa jovo nanovo, medjutim vidim da pola onoga od drajvera nema nakon instalacije(iako sljaka super) kao sto je bilo pre - a sve sam instalirala sa lenovo sajta...nakon toga jos dva puta se desilo da nema drajvera za net, medjutim ovaj put kad ga deinstaliram i restartujem on ga sam instalira...ali problem je sto se sada plavi ekran javlja na svaka 2h...
Inace,pre svega ovoga palo mi je malo vode na laptop , ja sam ga odmah okrenula iskljucila-tastatura radi normalno(kada se to deslo,tek nakon 5-6 dana pocelo je sve ovo gore navedeno da se desava). Ne znam dal je do vode,dal je do cega vec, ne znam sa da radim,dal da ga nosim u servis, nisam mnogo vicna i strucna u radu u biosu-plasim se da ne zaj***m nesto. Pomagajte Nisam mogla ranije da ga nosim u servis-trebao mi je laptop a i praznici su nadosli