![]() |
![]() |
|
ŠDK - Grafika Saveti u vezi sa kupovinom video karti i monitora |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pozdrav ljudi,
Evo prodje vec 7-8 meseci od kako mi je HD 7850 MSI OC riknuo,sluzio je 4 godine,i kvrc....7-8 meseci koriscenja intelove inegruse mi je dojadilo,dovoljna je za svakodnevno koriscenje i slicno,ali vratio bih se igrama posle ove "pauze" pa ne znam sta mi je pametno ciniti. limit mi je tu nekih 20-22000~ i najvise sam zagrejan za 1050 TI. performanse 7850ce su mi bile sasvim zadovoljavajuce,karta je gurala sve sto sam igrao i novo i staro,tako da ova u odnosu na nju ima da zdere jos bolje,e sad imam par pitanja: 1.Da li bi 1050 Ti mogla na moje napajanje,u pitanjuje Cieftec ctg-80-500w...A koliko sam procitao na netu,trosi manje struje od 7850ce ![]() I da li ce moci na ASUS P8B75-M LE maticnu bez problema? Kuciste je Fractal Design Core 3000. (Razmisljao sam i o obicnoj 1050ci,ali razlika u frejmovima nije zanemarljiva, 7-15 fps u odredjenim igrama,a razlika u ceni relativno mala) 2.Da li ce moj procesor biti dovoljan dane gusi ovu graficku,i da li vredi cuvati ovaj intel jedno 2-3 godine jos,obzirom da sasvim zadovoljavajuce se ponasa u igrama,sto se performansi i temperature tice,ilispremati kintu za zamenu? 3.Glupo pitanje,ali da li ima ogromne razlike,ida li ima potrebe kupiti graficku sa 2 kulera,ilijednim,i koji brend da uzmem? Posto vidim da su ove sa ejdnim jeftinije,a i cene im idu od 19-20 do 23-24000,za istu kartu O.o ![]() Malo sam skeptican po pitanju fabricki klokovanih karata,bas jer je moja bila fabricki OC MSI karta,pabih pokusaoda izbegnem fabricki OC karte,mozda to nije imalo vece sa pogibijom moje,ali sta znam,duduk sam ![]() Hvala unapred,svakisavet je od pomoci,iizvinjavam se na dugackom postu ! |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najnoviji drajveri za nVidia i ATI grafičke kartice | draske73 | Grafika | 1333 | 19.11.2011 0:36 |
Misljenje o konfiguraciji i izbor graficke karte | ivan85 | ŠDK - Osnovne komponente | 7 | 28.3.2010 22:50 |
Kupovina polovne ili nove graficke do 70eur | Shone_King | ŠDK - Grafika | 17 | 9.5.2007 17:44 |
Kupovina nove GF7600GS AGP | Daredevil 2 | ŠDK - Grafika | 32 | 6.1.2007 2:47 |
Nova graficka na staru plocu! | DeCoy | Šta da kupim? | 27 | 8.7.2006 15:18 |