Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Strateške igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Strateške igre Potezne i real-time strategije...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 12.1.2006, 18:19   #11
dkdnt
Veteran

Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 207 puta na 103 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dkdnt
Određen forumom Re: Rome TW

da senat koji u kojem 80% glavnih funkcija pripada mojoj frakciji zaeli da ogranichi moc moje frakcije, vrlo realno, nema shta.

a rekao sam da necu vishe da raspravljam o istoriji, ne zbog nedostatka argumenata nego zato shto je to ovde besmisleno. sad, ti jesi rekao da su tvoji izvori o ovom delu istorije iz gimnazije, pri tom nisi rekao nishta vishe o tome, tako da neznam da li imash druge izvore, shto je u tvom sluchaju ionako nebitno. i trece i poslednja, kada bi znao neshto o istoriji, drushtvenoj nauci i teoriji drushtvene nauke onda bi i razumeo na shta se odnosi moja rechenica da istorija nije realan sled dogadjaja nego niz dogadjaja za koje istorichari misle da su se tako dogodili, ne nuzno i zaista tako dogodili. a chinjenica u ovom sluchaju nije chinjenica nego konstrukcija.
medjutim smara me da pricham o ovim stvarima na ovom forumu chija tematika nema nimalo veze za istorijom, i zato ti kazem da se manesh te priche, jer jednostavno je besmislena.
dkdnt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
barbarorum, europe, factions, frakcije, gold, grci, legije, mod, modovi, patch, platinum, realism, rim, rome, settlement, total war

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:50.