![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Je l tako?
Pa evo: Srbija-Portugal: Ulazi C.Ronaldo u svlačionicu i vidi da su mu suigrači s****ni... - Što je bilo? - Pa imamo problema s motivacijom za ovu utakmicu. Znamo da je važna, ali igramo protiv Srbije. Znaš da su slabi pa se ne sjekiramo. Pogleda ih Ronaldo i kaže: - Pa mislim da ih ja mogu pobijediti sam, zato idite vi u kafić i popijte nešto! I tako izađe Ronaldo da igra protiv Srbije dok su ostali otišli na pivo da se opuste. Poslije nekoliko rundi predložiše da pogledaju teletext da vide kako ide Ronaldu... Portugal - Srbija 1:0 (Ronaldo 9. minuta) - Vodi protiv Srbije sam!!! - poviče jedan od igrača u kafiću. Nakon dosta rundi pića shvatili su da se utakmica završila i odlučiše pogledati još jednom rezultat... Konačan rezultat: Portugal - Srbija 1:1 (C.Ronaldo 9min; Pantelic 87min) Niko ne može vjerovati... - Izvukao je remi sam protiv Srbije! - uzvikne jedan od igrača u kafiću. I tako odoše svi do stadiona da mu čestitaju i zateknu ga u svlačionici s glavom u rukama... - Iznevjerio sam vas... - Ne budi lud, pa izvukao si remi sam samcat i dali su gol tek na samom kraju. - Ne, iznevjerio sam vas... Dobio sam crveni u 15. minutu!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
jokes, vicevi, zabava |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sve što niste znali o Čaku Norisu... | millancche | Cvet kompjutera | 983 | 30.6.2013 23:25 |
Smešni, interesantni tekstovi o raznim geek temama | NjegovaWisost | Cvet kompjutera | 286 | 20.2.2010 13:18 |