![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
Imam taj problem da mi ni jedan Usb port ne radi,i to od sinoc odjednom,problem je nastao kad sam htio da nesto odstampam i tada mi se pojavila greska u donjem desnom uglu otprilike:"Usb device has malfunkcion..."
prvo sam pomislio da je u pitanju drajver od stampaca i ponovo ga instalirao kao i sve programe koji idu uz njega,i kad je trebalo da ukljucim stampac i povezem usb kablom da bi ga prepoznao pc,pc ga nije prepoznao.Posle toga sam isprobao svaki usb port i ni na jedan nije moglo,pa sam onda isprobao flash memoriju koju imam na svaki port i opet nista,ne prepoznaje je!?Posle toga sam pomislio da su u pitanju Windows driver za usb port-ove,pa sam instalirao windows(ali na upgrade)i opet nista,stvarno ne znam u cemu moze biti problem,nemoguce da su svi pokvareni(do prije 2 dana sve bilo ok),i jos jedna stvar provjerio sam svi su na "enable"znaci ukljuceni.Molim za savjete i pomoc,hvala. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako otvoriti port za uTorrent program? | Arakis | Internet tehnologije | 25 | 1.4.2008 23:41 |
Racunar nece da radi u AHCI modu | harmon | Kvarovi | 10 | 8.8.2007 22:26 |
DDR400 Radi na 200MHz? | madsrdjan | Osnovne komponente | 6 | 13.10.2006 14:49 |
game port na USB?! | Master Neo | Ostale komponente | 1 | 2.4.2006 8:20 |
Problem sa mp3 playerom? Na nekom XP-u radi na nekom ne... | Master Neo | Foto i audio/video | 7 | 5.1.2006 2:42 |