![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Ok.
RadLight 3.03 je bio vrhunac onoga sto nekome treba, barem verujem tako. Odlicno uradjen kontrolni panel, lepo spakovani plugInovi, peglanje zvuka, nekako topliji video prikaz od Mv2 Playera itd itd... Sta se desilo, vreme proslo, RadLight sada postoji u nekoj "Boze me sakloni" v4 izvedbi, gde je sve sem video playera. Interesuje me Vas savet sta instalirati kao deafult video player. Trentuno je sve podeseno na iTunes \ QuickTime \ PowerDVD sto znaci da mi fali "obican" divx movie player. Koristio sam Mv2 dosta dugo, BS ne zelim ni da znam da postoji, sta je alternativa? Molim Vas, predlozite neki koji cita nase titlove. hehe |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji video (divx) player koristite? | the 1st one | Video/TV softver | 208 | 26.6.2012 10:50 |
w850i video player | Dr Zoidberg | Programi za mobilne telefone | 13 | 14.5.2008 23:03 |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |
MSI MP3Player i problem sa video zapisima! | Zvonko Skener | Aplikativni softver | 1 | 2.10.2006 20:35 |
mp3 player vs. Windows | harmon | Operativni sistemi | 6 | 14.2.2006 19:07 |