![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Moj prvi post na ovom forumu
![]() Imam:Ati radeon 9250,intel celeron 2,40,512 rama,80 gb hard diska. Problem:Kada upalim komp. sve normalno ide i komp. je prilicno brz,cim malo ,,odradi,, komp. pocinje kociti i sve mi koci cak i filmovi(sve sam kodeke probao) i igrice(Diablo 2 ![]() Sigurno je do hardvera posto jedan covek je jednom rekao da mi nije nesto u redu sa maticnom plocom. Jel moze ovaj problem prizvesti maticna ploca i da li postoji neki softver koji moze prepoznati kvarove na komp. u ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mega problemi sa umrezavanjem izmedju 2 racunara, pomoć! | Shadow Stalker | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 5 | 22.10.2007 16:20 |
HDD Problem! Veeeeliki dosadni frustrirajuci problem!!! | paretimpar | Nosači podataka | 6 | 18.6.2007 1:42 |
Problem izmedju SBB i modemske konekcije | EDI the Little | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 18.5.2007 12:08 |
Problem sa USB-om | alien | Nosači podataka | 5 | 10.5.2007 2:08 |
zanimljiv problem kod paljenja racunara | sasha vukelic | Kvarovi | 25 | 7.4.2007 23:38 |