Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 18.8.2008, 1:02   #11
dzangrizalo
Član

Član od: 12.3.2007.
Zahvalnice: 104
Zahvaljeno 57 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dzangrizalo Slanje poruke preko Skypea korisniku dzangrizalo
Određen forumom Re: WOW kutak

Ma nemam ja nista protiv tog koncepta nevidljivosti, i ok je da asasin kakav je rog ima tako nesto, i sve je bilo ok sto se tice te klase dok Bliz i nesposobna decica opet nisu umesala prste. Znalo se da je on opasan za sve clothere, i da oni imaju male sanse da mu se izvuku ako onaj ko ga vodi zna da igra sa njim, ali se isto tako znalo da paladinima i wariorima ne semeju ni da pomisle da se priblize, a to je deci bio trn u oku, pa su kukali danima dok im bliz nije napravio total overpower klasu sa kojom mogu da se izivljavaju sa: gouge, kick, blind, hemoraghe, vanish, cheath death, cloack of shadows, thrown weapon, speed...dakle, nema bega od Roga koji zna da igra, mozete samo da se malo gicate. A onaj kome je i ovo malo za pobedu jer ima uboge prste i malo je spor u glavu, zna se, na wow balance. Ja sam zbog ovog blizovog balancea, da bih mogao da igram arenu, morao od svog locka da napravim tanka sa 14k healtha i 500+ resillencea da bih bar mogao da stignem da dotujem protivnike ako nista, dok se gicam pod silnim udarcima, i krecem se brzinom od jednog koraka na svakih 5 sekundi.
dzangrizalo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Tagovi
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PD kutak G.G. Tekstovi u SK 17 1.11.2005 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 12:54.