![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Primetio sam da mi se racunar sam od sebe restartuje ponekad kada kopiram ili downloadujem nesto na jednu particiju WD6400AAKS hard diska.
Kada pokrenem chkdsk koji se pokrece pre ulaska u windows (sa opcijom da popravi bad sektore), on dodje do "chkdsk is verifying file data (Stage 4 of 5)" i tu se restartuje. Znaci prva tri testa (stage-a) prodje, a restartuje se na cetvrtom. Skenirao sam pomocu programa HDD Regenerator ceo hard i on nije pronasao ni jedan bad sektor, ali se nije ni restartovao. Da li to znaci da na hardu crkava nesto, a da to nema veze sa bad sektorima? Da li je neko imao slicna iskustva? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Restart prilikom izlaska iz opera pretrazivaca | drugtito | Kvarovi | 5 | 9.4.2008 11:49 |
Čudan zvuk prilikom paljenja kompjutera | snežana stanković | Osnovne komponente | 5 | 16.2.2008 18:22 |
Napon memorije prilikom overkloka | Zoran_KS | Osnovne komponente | 12 | 24.1.2008 0:29 |
Restart, restart.... | Igor_ue | Kvarovi | 11 | 11.7.2007 19:01 |