Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 8.12.2008, 3:13   #1
Gutts
Novi član

Član od: 14.10.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Popravka folije za tastaturu

Pozdrav,

Pre par dana sam udavio moju g15 tastaturu pivom. Kolko god da je dobra nije prezivela pola litra jelena Rasturio sam je lepo, ocistio i sve sto ide, u nadi da nije velika steta ali na zalost par tastera nije radilo posle. Posle malo ispitivanja nasao sam kvar: jedan od vodova na foliji unutar tastature je prekinut. Probao sam da je popravim alu folijom ali nikako da uradim kako treba. Neko vreme radi pa se folija pomeri/odlepi ili sta vec a stvarno me mrzi da je otvaram po 100 put ima 40-50 srafova bas je dosadno.

Da li neko ima ideju kako mogu ovo da resim? Znam da postoji marker koji sluzi za iscrtavanje vodova na foliji/staklu i ostalim cudnim materijalima ali nisam siguran gde u srbiji da trazim. Bas mi zao da kupujem novu zbog par tastera a s druge strane me uzasno nervira sto ne rade.
Gutts je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Koju tastaturu imate i kakvi su vaši utisci o njoj? Beagle Ostale komponente 157 27.3.2019 22:12
Kako da koristim USB tastaturu u BIOS-u? Harmon23 Operativni sistemi 7 22.4.2012 21:15
Windows ne prepoznaje tastaturu Djordje Turjacanin Kvarovi 5 9.9.2008 20:39
Zlostavljaju mi tastaturu (ploca ili sistem, a mozda i zajedno) Suhoj Kvarovi 11 25.8.2008 9:34
Gde da nadjem tastaturu MS industrial KB-709? ZoNi ŠDK - Ostale komponente 6 27.1.2007 14:21

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 11:57.