![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Kako drugi "programeri" (ovo sam namerno stavio pod navodnike
![]() Ili - jednostavnije receno - aplikacija radjena u Micro$oft acce$$-u, "optimizovana" za rezoluciju 1200x740 izgleda k'o <Censored!!!> na mom racunaru pod rezolucijom 800x600! Isto tako i obrnuto, ako "programer!!!" uradi aplikaciju u Micro$oft Acce$$u za VISU rezoluciju, onda ce korisniku na NIZOJ rezoluciji lepo trebati naocari, ako ne cak i lupa (sa uvelicanjem od bar 10x)! (Rec je o Acce$$u, delu Office 2003) A (pozeljno, ako POSTOJI neko JEDNOSTAVNO resenje SEM menjanja rezolucije korisnika), mozete l' dat' i odgovor i za Office97 (zelim da znam!!!) Za one koje nisam bio dovoljno jasan: NECU da menjam SVOJU rezoluciju "desktopa"! S tim u vezi - jedino sto meni pada na pamet je nesto poput sledeceg resenja: DEL *.MDB /Y <Enter!!!> ![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa oštrinom (flicker?) ekrana | ghostrideryu | Grafika | 0 | 11.12.2008 12:31 |
Softversko povećanje rezolucije | JovanK | Aplikativni softver | 0 | 15.11.2008 3:05 |
Promena rezolucije u java igrama | PCmaster | Igre za mobilne telefone | 3 | 29.4.2008 11:35 |
Zumiranje ekrana (Win & TV) | rubiroza | Video/TV softver | 0 | 11.6.2006 15:06 |