Alat za uklanjanje keyloggera?
Molim vas da mi neko kaze koji je dobar (najbolji) alat za uklanjanje keylogger-a.
Imam problem sa hakovanim sajtom i ne mogu da ga resim. Dva sajta koja su bila hostovana kod jednog provajdera su bila hakovana, injektovan je bio iframe u kod. To sam resio filtrirajuci pristup njihovom FTP serveru samo po mojoj IP adresi. Nakon toga problem se vise nije javljao. Medjutim od pre nekoliko dana taj problem je poceo da se javlja na trecem web sajtu kojij je hostovan kod drugog provajdera. Ovde nista ne mogu da uradim jer je ip shared. Napominjem da sam koristio Rising AV (Deinstaliran kasnije), nakon njega instaliran AVG Free, SpyBot, Malwarwebytes, XoftSpySE, SpyWare Doctor, SuperAntiSpyware, TrojanHunter, TrojanRemower, SpySweeper, SpyWareTerminator, HiJackThis, HiJackFree, SpyWareBlaster, ocistio sam sve sto su pomenuti programi pronasli a moj problem se i dalje javlja. Ne bih da reinstaliram OS, jer imam gomilu alata i programa instalirano (oko 45 Gb instaliranih aplikacija) pa molim za Vasu pomoc. Potreban mi je efikasan alat za uklanjanje keyloggera.
|