![]() |
![]() |
|
ŠDK - Osnovne komponente Saveti u vezi sa kupovinom osnovnih komponenti računara: procesora, ploča, memorije... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.12.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 75 puta na 30 poruka
|
![]()
Prica kaze sledece:
Posle 6 godina kupujem nov komp, i kao sto pretpostavljate prilicno sam ispao iz IT tokova (mada ni pre nisam bio nesto previse upucen ![]() Sve sto znam o trenutnim ponudama i performansama jeste ono sto sam ovde na forumu procitao u poslednjih 20ak dana, a to je da vecina ljudi koji se dobro razumeju u te stvari preporucuju da sam uzimam komponente i sastavljam konfu. Naravno ne mislim sam bukvalno posto veze nemam, nego da nadjem nekog ko zna. E sad, taman sam mislio da uzmem nesto ovako... Procesor: i5-750 Grafika: Sapphire HD5850 Ploca: ? RAM: neki dd3 Napajanje: cft-600-14cs ili neki corsair ...i otprilike to bi bilo to. I onda, da jos negde potrazim savet, pozovem jednog lika koji se bavi kompovima (zivi od toga, i to solidno) vec 20 godina, i on mi kaze da on nikad ne bi uzimao nesto novo kao sto je recimo i5 i da se ne isplati uzimati po komponentama, posto tu valjda dobijes samo godinu dana garancije, vec da odem u neki shop i uzmem gotovu konfu. Znaci sve suprotno od onog sto sam ja mislio da uradim ![]() Ajde neka mi neko od vas ljudi kaze sta da radim i kako je bolje uzeti dobar komp? Budzet je tu negde oko 600-700e (bolje bi bilo da bude blize 600 ako moze). Monitor mi za sad ne treba, imam Samsung 19’’. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć oko nove konfe | Pejkovic Zeljko | ŠDK - Osnovne komponente | 14 | 27.8.2009 18:22 |
Ljudi, pomagajte oko nove konfiguracije | bojanh | Šta da kupim? | 186 | 14.6.2009 14:07 |
Izbor nove konfe | xmaster | Šta da kupim? | 32 | 4.9.2008 14:07 |
Par pitanja u vezi nove konfe | Partybreaker | Šta da kupim? | 78 | 26.12.2007 21:47 |
Kupovina nove konfe | brainZ | Šta da kupim? | 9 | 13.3.2007 0:51 |