Pozdrav Stalkeri

.
Igra je fenomenalna, kao i prethodna dva djela. Jeste da je SoC neprikosnoven, barem meni, ali i ovi novi su super.
Elem, presao sam igru, ali nisam htio da idem iz Zone, ostao sam da jos malo lutam jelte i da da odradim po neki zadatak ako ima jos sta. Puno sam toga odradio, pronasao i tako to, nasao sve alate i sredio i oruzja i odjelo do maksimuma. Ostalo je par nerjesenih stvari, koje nikako da provalim. Za neke sam mozda u zabludi, tj. mislim da ima tamo nesto, a ustvari mozda tamo nema nista

. Recimo kod Tornja za hladjenje (slika 1), Jupiter oblast, kad dodjem do njega, cujem da neko moli za pomoc, ali nikako da provalim kako da udjem unutra

. Znam da Zona krije svoje tajne prolaze, ali ovaj nikako da nadjem

. Stubove ispod ventilacinog kompleksa sam nasao (slika 2), tj. barem mislim da je to to, ali nikako da prodjem, vraca me stalno na pocetak

. Neka anomalija vjerovatno

. Tipujem da mi treba neki artefakt ili ne znam ni sam tacno sta vise, ali nikako da prodjem dalje

. I da, ostalo je jos da saznam sta je bilo sa ona dva Kardanova drugara, to sam isto propustio da odradim i sad ko zna gjde su oni

. Mada to mi nije toliko bitno, valjda cu naletiti negdje na njih u zoni, zive ili mrtve, ko zna kako vec

. Mala pomoc ili tip bi dobrodosli za ove kvestove, pa ili na pm ili u nekom spoileru