Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Pregled rezultata glasanja: Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=52117 0 0%
Linkovi za download: 0 0%
http://www.mediafire.com/?glzzol4oyrzyz0t 0 0%
http://www.4shared.com/file/ZG7g-Wln...bian_v101.html 0 0%
Za englesku verziju igre: Kad ubacite folder "gamedata" od prevoda u glavni folder igre, potrebno je da promenite naziv foldera rus ( gamedata\configs\text\rus) u eng 0 0%
Prevodilački tim: kvare_cg; Pjanovic; purke62; Alomovica; Strelok; BooQy; strelok4556 0 0%
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 29.12.2009, 21:53   #11
kvare_cg
Član

Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R. : Call of Pripyat

Citat:
Maverick78 kaže: Pregled poruke
Pozdrav Stalkeri .
Igra je fenomenalna, kao i prethodna dva djela. Jeste da je SoC neprikosnoven, barem meni, ali i ovi novi su super.
Elem, presao sam igru, ali nisam htio da idem iz Zone, ostao sam da jos malo lutam jelte i da da odradim po neki zadatak ako ima jos sta. Puno sam toga odradio, pronasao i tako to, nasao sve alate i sredio i oruzja i odjelo do maksimuma. Ostalo je par nerjesenih stvari, koje nikako da provalim. Za neke sam mozda u zabludi, tj. mislim da ima tamo nesto, a ustvari mozda tamo nema nista . Recimo kod Tornja za hladjenje (slika 1), Jupiter oblast, kad dodjem do njega, cujem da neko moli za pomoc, ali nikako da provalim kako da udjem unutra . Znam da Zona krije svoje tajne prolaze, ali ovaj nikako da nadjem . Stubove ispod ventilacinog kompleksa sam nasao (slika 2), tj. barem mislim da je to to, ali nikako da prodjem, vraca me stalno na pocetak . Neka anomalija vjerovatno . Tipujem da mi treba neki artefakt ili ne znam ni sam tacno sta vise, ali nikako da prodjem dalje . I da, ostalo je jos da saznam sta je bilo sa ona dva Kardanova drugara, to sam isto propustio da odradim i sad ko zna gjde su oni . Mada to mi nije toliko bitno, valjda cu naletiti negdje na njih u zoni, zive ili mrtve, ko zna kako vec . Mala pomoc ili tip bi dobrodosli za ove kvestove, pa ili na pm ili u nekom spoileru
Ma ima to objasnjeno nedje, al mi je muka trazit sad po forumu

Spoiler za lokacije:
Sto se tice Tornja za hladjenje, tu postoji anomalija, ali koju mozes otkrit samo sa unaprijedjenim detektorom, taj kvest ti daje Novikov ili Sova, ne znam tacno, cudi me da ti ga nisu ponudili, mada sam i ja vise puta presao igru, pa mi nisu ponudili taj kvest, za taj detektor moras da das tri Veles detektora...

A sto se tice Oaze, jer je ovo ulaz u Oazu, samo random prolazi kroz stubove, barem 15 puta, i onda ce ti se na sva 4 reda stubova stvorit zavjese os zvjezdica... Zavjese su poptuno random, tako da ne pali ista kombinacija dva puta, nego kad ti prva stvori, prodji kroz nju, i onda probaj svaki od prolaza u drugom redu, ali kad jednom prodjes idi do kraja, da te vrati na pocetak, pa onda ponovo pravis kombinacije, tako sve dok ti se ne stvore 4 zavjese, meni je jednom kombinacija bila 2 3 3 4, gledajuci prolaze s desna na lijevo...
kvare_cg je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kvare_cg na korisnoj poruci:
Maverick78 (30.12.2009)

Bookmarks sajtovi

Tagovi
call of pripyat, cop, pripyat, radiation, s.t.a.l.k.e.r., stalker

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
CoD 6: Modern Warfare 2 Isko Akcione igre 3416 2.5.2019 13:07
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! Guterill Online susreti 64 16.2.2010 4:20
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) Liquid Nitrogen Brbljaonica 9 7.6.2008 12:56
Call of Duty - Nema teksta u meniju ForceWare Kvarovi 15 28.8.2006 19:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:08.