Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Role-Play

Role-Play FRP, RPG...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 10.5.2017, 15:32   #6761
Cracked But Whole
Starosedelac

Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
Određen forumom Re: The Witcher 3

Witcheri iz Cat škole su i poznati kao problematičniji od ostalih. No opet me čudi kako je i pored tih mutacija mogao da dođe do takvog stanja besa da pobije sve iz sela.

Prisetih se one scene iz knjige po kojoj je Geralt i dobio nadimak "Kasapin iz Blavikena" i zbog toga sam ga i poštedeo, ipak nekada okolnosti učine da se od dva zla slučajno odabere veće.

Inače, završih igru po drugi put, sto sati izmerio, prešao sve sporedne questove (i glavne naravno + ekspanzije), nisam skupljao svu opremu niti rešavao sve ? znakove, ali za razliku od prvog puta kad sam samo hteo da se više fokusiram na glavnu priču, sad sam opušteno igrao i uživao u svetu. Zaista, i dalje neponovljivo iskustvo!
Cracked But Whole je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci:
zokocx (10.5.2017)
Stara 10.5.2017, 15:49   #6762
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka

Svaka čast, za samo 100 sati.

Davno sam čitao knjige i ne sjećam se otkud mu naziv "Kasapin iz Blavikena". Inače poštedio sam obojicu iz Cat škole.

Sitnih sporednih questova ima i na "upitnicima", negdje je samo Guarded Treasure i slično ali negdje se formira manji quest koji ide u questbook. Tako sam od završetka B&W pronašao i riješio tri manja questa. Za divno čudo šetao sam Novigradom i naletio na dva krčmara sa kojima nisam igrao Gwent pa mi sada nedostaju samo tri karte.

Mogu li se sada kad je sve gotovo sresti bitniji NPC-ovi (Anna Henrietta, Dandelion, Zoltan...)? Jedino ima Yennefer koja mi se uselila u kuću. I koji je njoj vrag sa onim jednorogom kojeg u prirodnoj veličini uvijek gura u spavaću sobu? Ranije u igri se duduše mogla vidjeti jedna primjena ali ne znam da li joj/nam služi samo za to ili ima još nešto.
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2017, 17:08   #6763
buraz
Starosedelac

Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka

Citat:
Smrtonosna Šorka kaže: Pregled poruke
Ja nisam Btw. bio je za*****. Ne mogu da oprostim što je baš sve pobio, ajde da je samo one sto su ga dirali. A ima još jedan CAT njega sam poštedeo. Kulturica čovek, biznismen.
Taj drugi je klasican bandit i ne vidim nikakav smisao njegove postede. Sto se tice ovog iz Where the cat and wolf play questa - tacno je da lik psiho, ali lomio je kicmu i rizikovao glavu za smradine koji su ga na kraju hteli nasamariti. Tesko bi bilo ostati pribran u takvoj situaciji. Ovaj put nisam prelazio taj quest, dok sam ga prosli put postedeo iz cistog razloga sto, iako je on preterao, do toga nikada ne bi doslo da pezanterija nije pokusala da ga izigra.

Poslednja ispravka: buraz (10.5.2017 u 17:16)
buraz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2017, 19:01   #6764
Smrtonosna Šorka
Veteran

Član od: 11.5.2014.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 43 puta na 32 poruka

Ovaj drugi ima porodicu, usvojio decu, biznismen, lepo obučen, drugi čovek, a usput on i nije ubio onog Lambertovog ortaka nego ona riba iz grupe, a onaj prvi jesu ga izigrali i jeste samoodbrana, ali kasnije je postao masakr, ostali mu ništa nisu krivi.

Ima mnogo lepih stvari u igri, bilo mi je drago kad videh Letho-a, i setih se muke sa njim u Witcher 2, pa onda kad odes u Kaer Morhen pa vidiš onaj srušeni zid i podsete te da je to bilo kad su Salamanderi provalili.
Yennefer je prelepo urađena bukvalno ribetina. Zanosna, samouverena, jaka žena. Triss mi nešto nije. Msm na to kako su je uradili u igri, iako je gotivim naravno. A Ciri mi ima možda i najlepše crte lica. Meni je prelepa i liči na neku glumicu.
Smrtonosna Šorka je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2017, 19:04   #6765
Vladimirus86
Starosedelac

Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka

Ne zaboravi Šani i Anu Henrijetu. I one su prilično dobro odrađene. Zapravo, skoro svi ženski likovi su vrhunski odrađeni.
Vladimirus86 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2017, 19:07   #6766
Paladin
Starosedelac

Citat:
bilo mi je drago kad videh Letho-a, i setih se muke sa njim u Witcher 2
Gdje? Davno se igrao Witcher 2 mada ga se okvirno sjećam, ali ga ovde nisam registrovao.
Stara 10.5.2017, 19:16   #6767
Vladimirus86
Starosedelac

Citat:
Paladin kaže: Pregled poruke
Gdje? Davno se igrao Witcher 2 mada ga se okvirno sjećam, ali ga ovde nisam registrovao.
Zavisi šta si rekao Morvran Vorhisu, u sceni kada te kupaju i sređuju da prvi put izađeš ispred Imperatora.
Spoiler za spoiler:
Ako si odgovorio da je Leto mrtav onda se on ne pojavljuje više u igri i propustio si sjajan side-quest. A pojavljuje se i u sceni tokom odbrane Kaer Morhena.

The Witcher 3 - The Witcher 2 Questions & Good Answers!
Stara 10.5.2017, 19:36   #6768
Vladimirus86
Starosedelac

Citat:
A ima još jedan CAT njega sam poštedeo. Kulturica čovek, biznismen.
Ja sam ga isto poštedeo tokom prvog prelaska, međutim tokom drugog sam malo više istraživao i čitao polemike na reddit-u i cdprojectred forumu, pa sam na kraju odlučio da verujem svom drugu Lambertu nego nekom Mačoru čija se verzija priče nije poklapala ni sa Lambertovom, niti sa pričom one vilenjakinje iz bande.
Stara 10.5.2017, 20:13   #6769
Smrtonosna Šorka
Veteran

Član od: 11.5.2014.
Zahvalnice: 105
Zahvaljeno 43 puta na 32 poruka

Ma da ali kad sam već ubio onog prošlog, bilo mi je malo previše da ubijem još jednog Cat Witchera. Ovaj mi je bio bolji onako.

Pa da, Letho na kraju W2 imas dve opcije koliko se secam. Tako da tu u W3 kad te pita taj lik odgovoriš sta si uradio. Letho na kraju W2 i na početku nebo i zemlja. Prvi fajt je baš bio težak.

Nisam video Šani. A koliko vidim to je HoS, a nemam ekspanzije.

Inače Ciri mi liči na Amandu Peet pre 20 i više godina.. Ne znam zašto, kad vidim slike nije to to, a opet i jeste
Smrtonosna Šorka je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2017, 21:45   #6770
Paladin
Starosedelac

Citat:
Vladimirus86 kaže: Pregled poruke
Zavisi šta si rekao Morvran Vorhisu, u sceni kada te kupaju i sređuju da prvi put izađeš ispred Imperatora.
Nisam mu rekao ništa. Sad sam pogledao taj video i ne sjećam se da me to sve ispitivao. Možda zato što sam importovao savegame iz W2 pa je igra već znala za odluke koje sam tamo pravio. Koliko se sjećam na kraju W2 sam ubio Leta.
Stara 10.5.2017, 22:14   #6771
A M G
Deo inventara foruma

Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka

Ako si ga ubio, onda nije mogao da vaskrsne!
Da, igra importuje save fajl iz Witcher 2 i tako zna koje su odluke bile donete.
A M G je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.5.2017, 22:30   #6772
buraz
Starosedelac

Citat:
Ja sam ga isto poštedeo tokom prvog prelaska, međutim tokom drugog sam malo više istraživao i čitao polemike na reddit-u i cdprojectred forumu, pa sam na kraju odlučio da verujem svom drugu Lambertu nego nekom Mačoru čija se verzija priče nije poklapala ni sa Lambertovom, niti sa pričom one vilenjakinje iz bande.
To je bilo i moje rezonovanje. Vise sam verovao ortaku Lambertu nego random ex banditu.

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
Stara 10.5.2017, 23:57   #6773
zokocx
Starosedelac

Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka

Citat:
A M G kaže: Pregled poruke
Ako si ga ubio, onda nije mogao da vaskrsne!
Da, igra importuje save fajl iz Witcher 2 i tako zna koje su odluke bile donete.
Isto, fino se obradovao kad neki random contract quest ispao susret sa starom njuškom. A čuvam save game-ove od obe prošle igre na sigurnom, čak i za W2 imam zapisano koje sam važne odluke zbog nekog budućeg ponovnog prelaska.

Citat:
buraz kaže: Pregled poruke
To je bilo i moje rezonovanje. Vise sam verovao ortaku Lambertu nego random ex banditu.
Meni taj drugi iz Cat izgleda skroz namazano, a i ona je bio vođa one bande tako da je sigurno je on izdao naređenje plus nisam hteo Lamberta da izneverim i da se naljuti i ode ko zna gde.
zokocx je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.5.2017, 0:41   #6774
Vladimirus86
Starosedelac

Citat:
Nisam mu rekao ništa. Sad sam pogledao taj video i ne sjećam se da me to sve ispitivao. Možda zato što sam importovao savegame iz W2 pa je igra već znala za odluke koje sam tamo pravio. Koliko se sjećam na kraju W2 sam ubio Leta.
Ah, uopšte mi nije palo na pamet da imaš sačuvan save iz dvojke. Zato nisi imao tu scenu. Što je šteta. Ali zato je tu youtube ako te interesuje.

Citat:
Nisam video Šani. A koliko vidim to je HoS, a nemam ekspanzije.
Au, brzo ispravljaj to!
Stara 11.5.2017, 8:57   #6775
Paladin
Starosedelac

Citat:
Yennefer je prelepo urađena bukvalno ribetina. Zanosna, samouverena, jaka žena. Triss mi nešto nije. Msm na to kako su je uradili u igri, iako je gotivim naravno. A Ciri mi ima možda i najlepše crte lica. Meni je prelepa i liči na neku glumicu.
Citat:
Ne zaboravi Šani i Anu Henrijetu. I one su prilično dobro odrađene. Zapravo, skoro svi ženski likovi su vrhunski odrađeni.
Mislim da bi meni Shani bila prvi izbor. Ali sve su dobro odrađene.
Stara 11.5.2017, 23:26   #6776
buraz
Starosedelac

Citat:
Mislim da bi meni Shani bila prvi izbor. Ali sve su dobro odrađene.
Priblizavam se polako i kraju ekspanzije i vec sam u
Spoiler za spoiler:
zemlji iluzija/bajki sa Syannom
. Usput sam odlucio i da prvi put ofarbam armor (u plavo). Nekako mi je zao da zavrsim igru.
Stara 12.5.2017, 1:51   #6777
Cracked But Whole
Starosedelac

Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka

Nisam mogao olako da se ostavim Witchera nakon završetka, te sam sabrao svoje iskustvo doživljaja sveta igre u ovom videu, možda nekom bude zanimljivo

Witcher 3 - Izgradnja uverljivog sveta
[/QUOTE]
Cracked But Whole je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 11 korisnika se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci:
batakpudla (15.5.2017), dushke (12.5.2017), Feferedon (12.5.2017), Geralt (19.5.2017), Kelt (12.5.2017), Laserstorm (12.5.2017), maska (18.5.2017), Paladin (12.5.2017), Skenderevo (12.5.2017), Stenmark (14.5.2017), zokocx (13.5.2017)
Stara 14.5.2017, 19:09   #6778
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka

Pitanje za one koji su prešli igru više od jednom ili su dovoljno upućeni...
Spoiler za Anna:
Da li je VEOMA VAŽNO "ispitati" sva pitanja koja su u ponudi, i ona neobeležena bojom, te da li to utiče na razvoj događaja???
Dva puta sam prelazio igru, sada prelazim treći put i pomalo sam (prijatno) iznenađen. Oba puta kada sam išao sa BLOODY BARON-om po njegovu ženu u onu močvaru ona je bila pretvorena u neko čudovište, pa umire, onda ćerka se razbesni na njega, te se Baron, posle svega, obesi u dvorištu Crow Perch-a. Međutim, treći put, iako nisam uradio ništa mnogo drugačije (osim što sam ispucavao sva pitanja i ona neobeležena bojom) Ana je živa, ali poludela, Baron je vodi kod nekog Healer-a, a ćerka se nije posvađala sa njim...
Kad sam gledao snimke igre ny YT video sam neke scene sa Ciri koje nisam video dok sam prelazio prva dva puta. Pa ukoliko neko zna u čemu je tu fora, zahvalan bi mu bio na pomoći.
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.5.2017, 19:30   #6779
Vladimirus86
Starosedelac

Citat:
NastyB kaže: Pregled poruke
Pitanje za one koji su prešli igru više od jednom ili su dovoljno upućeni...
Spoiler za Anna:
Da li je VEOMA VAŽNO "ispitati" sva pitanja koja su u ponudi, i ona neobeležena bojom, te da li to utiče na razvoj događaja???
Dva puta sam prelazio igru, sada prelazim treći put i pomalo sam (prijatno) iznenađen. Oba puta kada sam išao sa BLOODY BARON-om po njegovu ženu u onu močvaru ona je bila pretvorena u neko čudovište, pa umire, onda ćerka se razbesni na njega, te se Baron, posle svega, obesi u dvorištu Crow Perch-a. Međutim, treći put, iako nisam uradio ništa mnogo drugačije (osim što sam ispucavao sva pitanja i ona neobeležena bojom) Ana je živa, ali poludela, Baron je vodi kod nekog Healer-a, a ćerka se nije posvađala sa njim...
Kad sam gledao snimke igre ny YT video sam neke scene sa Ciri koje nisam video dok sam prelazio prva dva puta. Pa ukoliko neko zna u čemu je tu fora, zahvalan bi mu bio na pomoći.
Spoiler za odgovor:
Nije važno, ali ne vidim zašto ne bi postavio i ta pitanja, s obzirom da dosta upotpunjuju priču i likove. Kako će se Baronov kvest završiti zavisi od toga da li si ubio duha u onom ogromnom drvetu kao što su ti Crones tražile. Ako si ga ubio, Baronova žena će preživeti ali siročići umiru, ako nisi, baronova žena umire a on se zbog toga ubija, plus svi u selu Downwarren umiru zbog osvete duha (ali deca ostaju živa i pojavljuju se u školi za siročiće u Novigradu).
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci:
A M G (15.5.2017)
Stara 14.5.2017, 20:50   #6780
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka

Citat:
Spoiler za odgovor:
Nije važno, ali ne vidim zašto ne bi postavio i ta pitanja, s obzirom da dosta upotpunjuju priču i likove. Kako će se Baronov kvest završiti zavisi od toga da li si ubio duha u onom ogromnom drvetu kao što su ti Crones tražile. Ako si ga ubio, Baronova žena će preživeti ali siročići umiru, ako nisi, baronova žena umire a on se zbog toga ubija, plus svi u selu Downwarren umiru zbog osvete duha (ali deca ostaju živa i pojavljuju se u školi za siročiće u Novigradu).
Hvala na odgovoru! Nisam to znao...
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
fantasy, rpg, witcher

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
The Witcher 2 - Assassins of Kings Psycho13 Role-Play 4767 21.7.2020 14:23
The Witcher The mighty Boo Role-Play 3333 6.5.2018 23:01

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 15:56.