![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Zdravo imam piratsku verziju power pointa
![]() Kada zelim da ubacim video u prezentaciju jednostavno on bude crn i to je to, video snimci su u avi formatu , pitao sam profesorku zasto nece i ona je rela da je to verovatno zbog toga sto nemam original verziju , naravno nemam nameru da kupujem original pa mi je profa rekla da se raspitam koje ekstenzije prihvata piratski power point. I ja se eto obracam vama da mi pomognete radim prezententaciju za ocenu ![]() probao sam i na 07 i 03 piratskim izdanjima ali je isto. Hvala svima unapred ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
To sigurno nema nikakve veze sa piratskom ili legalnom verzijom softvera. Između piratskog i legalnog softvera najčešće nema nikakve razlike, osim što piratski nije nabavljen na legalan način. No, u to se nećemo dalje udubljivati. Problem je najverovatnije u podržanim kodecima, odnosno, video koji ubacuješ nije podržan u okviru Power Pointa. Trebalo bi da rekompresuješ video u neki od nekompresovanih formata, ili Microsoftovih kompresovanih formata (samo da znaš da će tada prezentacija sigurno biti ogromna).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Da nije do izvora koji korists? Da li si prebacivao prezentaciju na flash memoriju.Ako jesi onda je potrebno i da video stavis na flesh.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Teoretsko pitanje - konfa do 100 evra :) | Eni | Šta da kupim? | 50 | 7.12.2012 14:47 |
Microsoft PowerPoint 2003 | wu-gambino | Operativni sistemi | 1 | 15.4.2008 22:52 |
Pitanje u vezi s laptopom, trenutno stanje | sergej | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 13.11.2006 4:05 |
Konkretno pitanje (AL ili...) | dekili | ŠDK - Zvuk na računaru | 2 | 19.6.2006 22:40 |
Samsung SyncMaster 730 BF pitanje..pomoc! | Marjan J. | Kvarovi | 5 | 6.12.2005 15:17 |