![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Novi član
Član od: 11.11.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Deo inventara foruma
|
![]()
kako ne moze radi sve normalno idi preferences display and sound,odstikliraj use cach a stikliraj always skin i confirm patch radi normalno skroz
to moze da se desi i do verzije igrice meni se po nekada desi kada ocu da idem europe kliknem on se zaledi i nece dalje i onda ga cekam i proradi |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Novi član
Član od: 11.11.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
HVALA!!!!!!! uspeo sam.... a jel znas mozda gde da skinem dresove za nasu ligu i de da ih stavim?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://www.4shared.com/file/14917120...d/graphis.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
E nego jel ce proraditi fm srbija ( jel ima neki drugo forum gde ostavljaju radove) moze i pm
![]() Poslednja ispravka: icemama (11.11.2009 u 22:29) |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Član
|
![]()
U grupi na Facebook-u su napisali da su resili problem sa serverom i da ocekuju ove nedelje da proradi sajt.Bio je pre FM Vita,ali ne radi vise
![]() I nije Pes Serbia nego FM Serbia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Član
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
Evo nasao sam fullpack za grbove, sad skidam, ljudi kazu da je dobar, ali videcemo kad se skine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Starosedelac
|
![]()
da li se povecava moral igracima kad im povas platu i bonusi za gol i pobedu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Član
Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nikola Lavrnja na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (12.11.2009) |
![]() |
#154 |
Deo inventara foruma
|
![]()
hahahhaha znas koliko sam se smejao ako si na banchu idi vidi tu konverzaciju na kraju sam ga pitao sta bi desilo da postavim na FM SERBIA posto je tamo on moderator ja rek'o sada ce da kaze neki ban ili tako nesto on kaze upasces u GFX Team(i jos mu kazem ae postavicu na FM SERBIA pa me predlozi da udjem u tim
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Starosedelac
|
![]()
e ljudi jel transferi normalno radee tokom sezone ili mora da se ceka kraj sezone da bih mogao da dovodim igrace.
i ako sam ja dobro razumeo plata igraca moze da se podize samo ako mu produzim ili smanjim do koje godine tacnie uz promenu ugovora ili nova ponuda ,a ne moze samo plata da se podigne ,dali sam dobro skapiraio. ne znam bas dobro engleski skoro pa i neznam pa malo kuburim ali se snalazim uz pomoc prevodioca i tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.201 puta na 7.163 poruka
|
![]()
Transferi se vrše samo u transfer rokovima propisanim od strane UEFA: zimski negde u januaru i letnji od jula do septembra.
Platu igraču možeš da povećaš ili smanjiš samo ako mu ponudiš novi ugovor tj. produženje starog. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
kuureee (12.11.2009) |
![]() |
#157 |
Starosedelac
|
![]()
a kakao mogu da vidim igraceve maksimalne skilove ,pored trenutog broja skila dali mogu da vidim i njegov maksimalni skil odredjene atributa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Član
|
![]()
Cini mi se da ne mozes da vidis maximalno koliko ima,ali priblizno mozes,ali to ako je u tvojoj ekipi,ako je u drugoj to je prekriveno,videces tek ako ga dovedes
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Remi_Gaillard na korisnoj poruci: | ||
kuureee (12.11.2009) |
![]() |
#159 |
Starosedelac
|
![]()
a kako to da vidim ,kad udjem u igraca pisu mu samo trenutne vrednosti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.201 puta na 7.163 poruka
|
![]()
Nikako ne možeš da vidiš kakve će ocene igrač imati u budućnosti jer one nisu unapred određene i zavise od niza faktora, od kojih je svakako najbitniji potential ability (PA). PA takođe ne možeš da vidiš regularno u menadžeru, već ti je za to potreban recimo FM Scout, dodatan programčić koji skenira tvoju snimljenu poziciju i pronalazi igrače na osnovu različitih unetih kriterijuma, između ostalih i PA. FM Scout za 2010 još nije izašao, trebalo bi za koji dan. Međutim čak i da dovedeš mladog igrača koji ima veliki PA u tim, ne mora da znači da će se razviti u vrhunskog igrača. To zavisi i od tvog odnosa prema njemu, koliko mu daješ šanse da se dokaže, kakve treninge koristiš, itd...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
kuureee (13.11.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fm 2010, football manager, manager |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro Evolution Soccer 2010 | Packy | Sportske simulacije | 2062 | 12.2.2014 21:29 |
Football Manager 2008 | vertigo | Upravljačke simulacije | 493 | 3.6.2013 23:23 |
Championship Manager 2010 | Devilish Soldier | Upravljačke simulacije | 17 | 15.3.2011 16:48 |