![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Banned
|
![]()
Na (moju) veliku zalost
![]() I nisam Pijano. Citat:
Ti izuzetno racionalni i pametni ljudi su dovoljno obrazovani i kulturni, da pisu (koliko-toliko) pravilno. Tako da takvih postovi, o kojima pricas, i ne postoje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Banned
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 62 puta na 56 poruka
|
![]()
Da instaliram Metro2033 na XP SP3 ili win7. Vazan mi je framerate i detalji koliko toliko nabudzeni? Konfiguracija iz profila.Ja koliko sam video kod drugih vizuelno nema velike razlike izmedju DX9 i DX10. Mozda gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Banned
|
![]()
WinXP.
Jer 9800GT nije DX11 karta, pa ne moze da prikaze efekte dostupne na Win7. Sve i da moze, nije dovoljno jaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Banned
|
![]()
Matori nemoj milka da isamara
![]() Ono je bio typo, a ja kazem zarez. Vi komunjare kako pricate, nije me briga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Veteran
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Od tebe svi očekuju da ne grešiš, pre svega ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Banned
|
![]()
Trazim repete za zapete
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]()
Evo malo Off da se nadovezem:
Meni se isto ne svidja kada vidim, pogotovu nove, clanove foruma kako pisu. Sto je najgore oni misle (predpostavljam), da je sve sto se pise na neki drugaciji nacin od pravopisa Cool i kao da dokazuju da su "drugaciji" od ostalih. ![]() Ovo je forum a ne neki chat-room, ima se dosta vremena da se razmisli i napise kako treba. On topik: ![]() Odavno sam prestao da igram ovu igru, smorila me je... Osjecam se kako da igram neki benchmark ili tech demo. Nista specijalno, nivoi bukvalno prolijecu. Cak sam jedan nivo samo pretrcao bez ikakvog rokanja. Glup Ai, sta vise da kazem sem da mi se igra ne svidja. ![]() ![]() Poslednja ispravka: r0nIn (30.3.2010 u 15:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.219 puta na 7.174 poruka
|
![]()
OK... dosta o pravopisu!
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#472 | |
Veteran
Član od: 18.10.2009.
Zahvalnice: 238
Zahvaljeno 254 puta na 157 poruka
|
![]() Citat:
A što se tiče toga da si jedan nivo samo protrčao bez okršaja, mislim da je i to prednost, to što možeš da prilagodiš igru svojim prohtevima - ako si voljan za više okršaja, pripucaj na sve što mrda i eto frke; a ako želiš da prođeš gotovo neprimećen, može i tako (bar ponegde). |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku star-duster na korisnoj poruci: | ||
pentraksil (30.3.2010) |
![]() |
#473 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Ja lagano igram i uzivam u svakoj sceni i svakom detalju igre, slusam svaki dijalog (na ruskom
![]() ![]() Sto se tice pravopisa, nije problem ni veliko slovo u imenu, ni greske u kucanju, ali post bez tacke, zareza (zapete, kako god), velikog slova na pocetku recenice, bez novog reda na kraju neke smislene celine jednostavno ne mogu da citam. Samo preletim scrollom i nastavljam sledeci... |
![]() |
![]() |
Sledećih 6 korisnika se zahvaljuje korisniku Nikola16789 na korisnoj poruci: | ||
... i bidi fin (31.3.2010), jozvan_Kg (31.3.2010), maska (1.4.2010), pentraksil (31.3.2010), Pjanovic (31.3.2010), Vulee (31.3.2010) |
![]() |
#474 | |
Banned
Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 1.520
Zahvaljeno 1.007 puta na 520 poruka
|
![]() Citat:
Naigrao sam se pucacina toliko dobrih, klasika, i tesko da me moze nesto oduseviti i iznenaditi. Kada ovu igru uporedim sa nekima od njih shvatim da nije previse odmakla od Quake 2. Ne donosi nista novo da opravda toliki "hajp". Sve je vec vidjeno, genericka pucacina koja ima neku sumornu atmosferu i koja je previse depresivna za moj uskus. Nekima se igra svidja meni ne, ne volim portove sa konzola koi su ne optimizovani, i za kojima vlada "hajp" najcesce radi dobre grafike, pogotovu u novije vrijeme kada je to osobina koja se najvise cijeni. I ranije je isto bilo tako ali generalno danasnje pucacine i igre uopse, nisu puno odmakle od svojih "predaka". Konkretno pucacine ni nakon 15 god. mozda manje-12god. nisu donijele nista novo zanru koji kao i svi drugi se vrte u krug, govorim iskljucivo za "gameplay". Cast izuzetcima kao sto su Deus Ex, Half Life, System Shock i ostali "nedodirljivi". Nije losa igra za nekoga ko nije odavno igrao Fps, a za one koji se prvi put susrece sa pucacinama, njih ce igra da odusevi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku r0nIn na korisnoj poruci: | ||
Psycho13 (31.3.2010) |
![]() |
#475 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A shto se tice pravopisa, prvo bi mi trebali da izbacimo 10000 tudjica iz nasheg jezika (koji poticu iz engleskog jezika). Jer kako bi bio kul morao bi da spikujesh na inglish ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci: | ||
jozvan_Kg (2.4.2010) |
![]() |
#476 |
Član
Član od: 7.12.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
Upravo sam je presao.Sta da kazem....bruka koliko je dobra .Naravno ukusi su razliciti nekom se svidja nekom ne uglavnom svaka cast braci ukrajinicima na odlicnoj igri/prici/grafici.Za*ebali su amere sa njihovim na**kanim shooterima za medalju.Jedino mi se kraj nije svideo al sta da se radi.E sad druga stvar ja imam HD 5850 ,4 kila ddr3 i win 7x64 i desavalo mi se da uradim alt+tab u toku igranja posto me je zanimalo koliko vuce memorije i zgranuo sam se .Jednom mi je od znaci slobodnih 3.3 giga pre pocetka igranja ostalo 204 mb rama
![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Patton (2.4.2010 u 19:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
![]() A sad na temu, PURKE, PJANOVICU, da li je ova igra vrijedna skidanja 6 GB i instaliranja, i kako ce se ponasat na mojoj masini? U vezi sa tim, posto cu uzeti u obzir vasa misljenja, od njih zavisi da li ce biti desni klik/stop ili desni klik/force download |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
@kvare cg
Vecina gamera u civilizovanim zemljama, kada nabavlja igru, pita se-da li vredi za nju izdvojiti par desetina dolara, eura.. Kod nas se vrednost oslikava u xy skinutih gigabajta. Pa, naravno da je svaka igra vredna skidanja, kad za nju neces nista platiti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 50 puta na 43 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
fps, metro |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
HP nx6310 EY501ES METRO C&C | lepi | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 14.11.2006 9:54 |